Jan & Ellen Bistro

Frans, Modern | €€ | Menu
9,5 (82 reviews)
98% aanbevolen

Wat 82 mensen zeggen over Jan & Ellen Bistro

9.5 Gebaseerd op 82 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top restaurant "
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijke verfijnde gerechtjes!
Sfeervol ingericht
En erg leuke bediening.

Marie-christien Vermeer op Vandaag
Geverifiëerd

"Surprise in alle opzichten "
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Op gevoel en de positieve reviews dit restaurant bezocht. En we sluiten ons aan bij de positieve ervaringen die we in de reviews tegenkomen.Mooi om te zien dat het enthousiasme van Jan , Ellen en de rest van het personeel positieve vruchten afwerpt. Moment van ons bezoek was het erg rustig, vandaar dat we de sfeer e...

Lees hele review

Op gevoel en de positieve reviews dit restaurant bezocht. En we sluiten ons aan bij de positieve ervaringen die we in de reviews tegenkomen.Mooi om te zien dat het enthousiasme van Jan , Ellen en de rest van het personeel positieve vruchten afwerpt. Moment van ons bezoek was het erg rustig, vandaar dat we de sfeer een voorzichtige beoordeling hebben gegeven. Al met al genoeg redenen om nog eens terug te gaan of om een ander dit restaurant aan te bevelen.Wij hebben eeniedergeval een smakelijke avond gehad.

Stephan van de Louw op 16 september 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gerechten met verrassende smaken.

Ruud op 15 september 2024
Geverifiëerd

"Aanrader!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mooie locatie, fijne sfeer, ruime tafels, heerlijk eten, lekkere wijnen en erg vriendelijke bediening, top!

Sabine op 09 september 2024
Geverifiëerd

"Fantastisch!"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Het eten is zo perfect! Geweldig wat een smaakverrassingen we weer hebben gehad tijdens dit diner. De vrienden die we meegenomen hadden zijn heel wat op culinair gebied gewend, ook zij werden geraakt door de fantastische smaakexplosies en combinaties van de chefs. Wat prettig is is de ongedwongen bediening en de gez...

Lees hele review

Het eten is zo perfect! Geweldig wat een smaakverrassingen we weer hebben gehad tijdens dit diner. De vrienden die we meegenomen hadden zijn heel wat op culinair gebied gewend, ook zij werden geraakt door de fantastische smaakexplosies en combinaties van de chefs. Wat prettig is is de ongedwongen bediening en de gezellige aandacht en de fijne sfeervolle tuin waarin we de avond door konden brengen. (In de bediening ontbreekt de perfectie die het eten heeft, vandaar dat er in mijn review verschil is tussen eten en service. Ik vind dat zelf juist wel een ongedwongenheid met zich meebrengen, maar geef het als feedback mee in het licht van de rising star, dan is dit het enige onderdeel van de klantreis dat nog te verbeteren is, ik hoop wel zonder het eigene kwijt te raken.) Ik vind bistro Jan en Ellen een enorme aanrader!

BvR op 08 september 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Moergestel e.o.

Toon telefoonnummer

Over Jan & Ellen Bistro

Keuken: Frans, Modern

In de prachtige bosrijke omgeving van Moergestel is Jan & Ellen Bistro gevestigd. Zoals de naam al zegt, zijn Jan & Ellen het hart van de Bistro. In 2021 hebben zij het historie rijke pand overgenomen en zijn ze het avontuur aangegaan. Samen zorgen zij voor een heerlijke lunch of diner op hoog niveau. De keuken maakt gebruik van lokale en biologische producten die worden verwerkt in de meest smaakvolle gerechten. In elke hap proef je de passie voor (h)eerlijk eten. Het interieur is warm en gezellig en de bediening is uiterst vriendelijk. Kortom, de perfecte plek om te genieten van heerlijke gerechten in een ongedwongen sfeer. Wanneer kom jij kennismaken met Jan & Ellen Bistro in Moergestel?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Moergestel e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden