De Harmonie - Tilburg

Frans, Klassiek, Modern | €€ | Menu

3-gangen Menu du Chef € 37,50 € 29,50

De Harmonie - Tilburg

Frans, Klassiek, Modern | €€ | Menu

3-gangen Menu du Chef € 37,50 € 29,50

Deal
3-gangen Menu du Chef
€ 37,50 € 29,50

Ga voordelig uit eten tijdens de FNV restaurantactie! Spaar in de winkel voor fantastische kortingen bij heerlijke restaurants door heel Nederland.

Geniet nu bij De Harmonie - Tilburg van een waanzinnig 3-gangen Menu du Chef voor slechts € 29,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De korting is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes en supplementen.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over De Harmonie - Tilburg

Schrijf een review en deel je foto's

"Leuke belevenis "
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Verrassingsmenu 3 gangen, was goed verzorgd en rekening houdend met wensen.

I.c.F Manssen op 07 september 2024
Geverifiëerd

"Rustig, leuke sfeer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het is een heel mooie plek. Service is on point. Exceptional advice on which drinks go with the food as well. Took into account for my diet restrictions. Every thing was really nice.

Ashley Thompson op 07 september 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Tilburg e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Harmonie - Tilburg

Keuken: Frans, Klassiek, Modern

Welkom bij Restaurant De Harmonie, een culinaire oase in het hart van Tilburg. In dit sfeervolle restaurant ervaar je de perfecte combinatie van gastvrijheid en gastronomisch genieten. Gelegen in een prachtig historisch pand, straalt De Harmonie warmte en elegantie uit, wat het de ideale plek maakt voor zowel romantische diners als gezellige familie-uitjes.

De menukaart is een weerspiegeling van seizoensgebonden en lokale ingrediënten, met een knipoog naar de klassieke Franse keuken. Elk gerecht wordt met zorg en passie bereid door onze ervaren chef-kok en zijn toegewijde team. Of je nu kiest voor een verfijnde lunch, een uitgebreid diner of een verrassend tasting menu, bij De Harmonie geniet je altijd van topkwaliteit en creativiteit op je bord.

Kom langs en ontdek zelf de unieke sfeer en het culinaire vakmanschap van Restaurant De Harmonie in Tilburg. Laat je verwennen door onze heerlijke gerechten en geniet van een avond vol smaak en gezelligheid.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Tilburg e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden