Restaurant Zuid by Adrian Zarzo

Mediterraans, Frans | €€ | Menu
8,2 (15 reviews)
93% aanbevolen

4-gangen Chef's menu € 60,- € 42,-

Restaurant Zuid by Adrian Zarzo

Mediterraans, Frans | €€ | Menu
8,2 (15 reviews)
93% aanbevolen

4-gangen Chef's menu € 60,- € 42,-

Deal
4-gangen Chef's menu
€ 60,- € 42,-

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij Restaurant Zuid by Adrian Zarzo en laat je culinair verwennen met het 4-gangen Chef's menu voor slechts € 42,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 15 mensen zeggen over Restaurant Zuid by Adrian Zarzo

8.2 Gebaseerd op 15 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker gegeten."
7.3 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 5

Het eten was heel lekker. Prachtige schilderijtjes! Beetje weinig persoonlijke aandacht. Beetje snel geserveerd. Sfeer oké.

Ingrid Boom-van Veghel op Gister
Geverifiëerd

"Mooi samenspel "
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

De tafel was mooi gedekt, er heerste een relaxte sfeer. De bediening was nog erg jong en was nog niet van alles op de hoogte, maar was wel uitermate correct.
De gerechten waren precies goed qua porties en ook goed van smaak. Ze hielden ook rekening met lactose vrije menu’s. We hadden een wijnarrangement wel genome...

Lees hele review

De tafel was mooi gedekt, er heerste een relaxte sfeer. De bediening was nog erg jong en was nog niet van alles op de hoogte, maar was wel uitermate correct.
De gerechten waren precies goed qua porties en ook goed van smaak. Ze hielden ook rekening met lactose vrije menu’s. We hadden een wijnarrangement wel genomen als die er zou zijn geweest. De borden waren ook mooi opgemaakt. De ambiance in het geheel was prettig !.

Jacklin de Wolf op 02 september 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten "
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

We hebben hier heerlijk gegeten.
We zaten op het terras langs een redelijk drukke weg. Bediening is goed en vriendelijk.

C. Colen op 25 juli 2024
Geverifiëerd

"Teleurstellend"
5.3 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 5

We hadden 4 gang menu. 1e gang carpaccio gamba was erg lekker. Tussengang (rendang) klein en flauw, dessert zoet smaakte kunstmatig, hoofd niet bijzonder. Daarnaast werd er gerookt op terras waar iedereen zat te dineren, vandaar laag cijfer sfeer.

Saskia op 05 juli 2024
Geverifiëerd

"Prima"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Prima gegeten

Walter Vereggen op 21 juni 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Zuid by Adrian Zarzo

Keuken: Mediterraans, Frans

Restaurant Zuid by Adrian Zarzo is het kleine broertje van restaurant Zarzo. Een plek waar het draait om een ongedwongen aanpak van gastronomie en onze simpele, eerlijke gerechten voorop staan en op zeer vakkundige wijze bereid worden zodat alle smaken volledig tot zijn recht komen. Een plek waar de focus ligt op de liefde voor wijn én spijs.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden