Wat 569 mensen zeggen over Restaurant Sense*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was origineel en smaakvol en wijn arrangement vind ik interessant. Service was ook op de hoogte. Wat mij even tegen valt - kok die hand aan de klant gaf en verder zonder het handwassen terug ging koken.
Prachtige gerechten met creatieve oog- en tongstrelende oosterse invloeden en toch een paar bedenkingen: We vragen of we het het dessert uit het driegangen lunchmenu van €59 kunnen omruilen voor een tussengerecht. Daarvoor moet even met de chef worden overlegd. Resultaat: het kan met een opslag van €15 pp. Stevig, m...
Lees hele reviewPrachtige gerechten met creatieve oog- en tongstrelende oosterse invloeden en toch een paar bedenkingen: We vragen of we het het dessert uit het driegangen lunchmenu van €59 kunnen omruilen voor een tussengerecht. Daarvoor moet even met de chef worden overlegd. Resultaat: het kan met een opslag van €15 pp. Stevig, maar we zitten hier tussen de sterren dus kom maar door. Het tussengerecht is een prachtige bereiding van aardappel, maar wel een eenhaps portie, maatje amuse. Aangenomen dat het dessert uit het oorspronkelijke menu 1/5 van de totaalprijs uitmaakt, dan kost dit tussendoortje feitelijk €25 en dat is toch echt buiten proportie. De geserveerde wijnen van €12 per glas zijn (bijna) gelijk aan flesprijs in de winkel en ook het pilsje in de kekke blauwe fles gaat 4x over de kop: €6. Andere gelegenheden die we recentelijk bezochten hanteren overigens vergelijkbare marges en dat drukt de belevenis toch enigszins.
Heel goed eten maar schrokken wel van de prijzen van de bubbels(geen champagne en 17 euro per glas)
Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.
Over Restaurant Sense*
Keuken: Frans
Voel je welkom bij Sense! Het moderne restaurant in hartje Den Bosch is voor de twaalfde keer bekroond met een Michelinster en wordt geroemd om de ontspannen sfeer en no-nonsense, gastvrije bediening én exclusieve kaaswagen.
Met respect voor de seizoenen en een voorliefde voor Aziatische fraîcheur runt Chef Dennis Middeldorp zijn creatieve keuken. Hij heeft oog voor Nederlandse producten en toont zijn creativiteit ook met plantaardige gerechten. Zijn liefde voor de botanische gastronomie gaat hand in hand met zijn liefde voor vlees en vis.
Bij mooi weer is het puur genieten op het ruime terras gelegen aan het historische Jeroen Boschplein!