Ovum

Frans | €€€
9,0 (42 reviews)
95% aanbevolen

5-gangen Gault&Millau menu € 69,- € 55,50

Ovum

Frans | €€€
9,0 (42 reviews)
95% aanbevolen

5-gangen Gault&Millau menu € 69,- € 55,50

Deal
5-gangen Gault&Millau menu
€ 69,- € 55,50

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij Ovum en laat je culinair verwennen met het 5-gangen Gault&Millau menu voor slechts € 55,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 42 mensen zeggen over Ovum

9.0 Gebaseerd op 42 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Op alle gebieden een feestje"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Via de restaurantweek gereserveerd. Met alle wensen rekening gehouden. Elke gang met een passende wijn, die ook voorgesteld werden. Elke gang een feest om te zien en een lust in je mond. De bediening allemaal even prettig in de omgang.

John Appels op 27 april 2024
Geverifiëerd

"Prachtige locatie, lekker eten"
8.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 10

Erg lekker gegeten! Had iets meer vulling in de gerechten kunnen zitten (voornamelijk hoofdgerecht). Smaken en opmaak top! Goede bediening. Zeker aanrader.

Dominique op 20 april 2024
Geverifiëerd

"Mooie ambiance en heerlijk eten!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk eten bij een mooie locatie met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

Marion op 01 april 2024
Geverifiëerd

"Geweldige avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Via Restaurantweek het 5 gangen chefsmenu genoten. Geweldige beleving, bijpassende wijnarrangement mooi passend ( en voor de kwaliteit zeker betaalbaar! ). Al met al de hele avond klopte ( zoals het hoort met geweldige service en de locatie is binnen en buiten in 1 woord TOP !

Jos V op 31 maart 2024
Geverifiëerd

"Fantastisch personeel en heerlijk eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteravond ontzettend genoten van een mooi 5 gangen diner. Prettige bediening, het eten zag eruit als een schilderij zo mooi maar vooral ook heel erg lekker. Leuk ook de kleine amuses en broodjes met botertjes erbij geserveerd. Wij hadden ook een bobarrangement wijn erbij om het geheel compleet te maken. Het is zeker een aanrader voor een avondje helemaal eruit zijn.

Marjolein Klinkert op 16 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Grave e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ovum

Keuken: Frans

Restaurant Ovum bevindt zich in het monumentale Arsenaal in de Brabantse vestingstad Grave. Het restaurant biedt met haar sfeervolle ruimtes en monumentale binnentuin een heerlijke plek voor een kopje koffie of een borrel, maar ook voor een culinaire lunch of diner inclusief uitgebreide wijn- en cocktailkaart. Ovum staat sinds de opening in 2021 ieder jaar vermeld in de Lekker 500 en de culinaire gids van Gault&Millau.

Ovum is het inpandige restaurant van Nidum, het 'house of inspiration' waar diverse shops, showrooms, restaurant Ovum en Nidum Boetiekhotel samenkomen. Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie waar liefhebbers van design, interieur, lifestyle en kunst hun hart kunnen ophalen. Ovum, Latijn voor ‘ei’, geeft je een moment van rust en reflectie na het opdoen van nieuwe ideeën in het inspiratiecentrum. Combineer een bezoek aan Ovum met een inspiratiebezoek en/of een overnachting bij Nidum Boetiekhotel.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Grave e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden