Golden India

Klassiek, Indiaas |
8,4 (98 reviews)
92% aanbevolen

Heerlijk 3-gangen Chef's verrassings diner € 35,50 € 25,50

Golden India

Klassiek, Indiaas |
8,4 (98 reviews)
92% aanbevolen

Heerlijk 3-gangen Chef's verrassings diner € 35,50 € 25,50

Deal
Heerlijk 3-gangen Chef's verrassings diner
€ 35,50 € 25,50

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij Golden India en laat je culinair verwennen met het Heerlijk 3-gangen Chef's verrassings diner voor slechts € 25,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 98 mensen zeggen over Golden India

8.4 Gebaseerd op 98 reviews. 92% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Kadootje van Univé "
6.3 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 6

Als kadootje van Univé n dinercheque gehad. Ik heb deze gebruikt voor n 4gangen menu. Het restaurant ziet er aangekleed uit en bediening is uiterst vriendelijk. Het voorgerecht was n soort van linzensoep en smaakte voortreffelijk. Het hoofdgerecht bestond uit kip in een lekkere curry, spinazie, aubergine, frisse sal...

Lees hele review

Als kadootje van Univé n dinercheque gehad. Ik heb deze gebruikt voor n 4gangen menu. Het restaurant ziet er aangekleed uit en bediening is uiterst vriendelijk. Het voorgerecht was n soort van linzensoep en smaakte voortreffelijk. Het hoofdgerecht bestond uit kip in een lekkere curry, spinazie, aubergine, frisse salade, aantal sausjes en brood. Helaas wordt het niet geserveerd in typisch Indiase servies, maar in wit porseleinen servies. Na het hoofddiner werd ik ziek, maar hebben het toetje los meegekregen naar huis om het thuis op eten. Dit waren soort van harde meelballen in n zoet sausje. De volgende dag bedachten we ineens, dat we n gang hebben gemist. Achteraf ervaarde we dat we best veel betaald hebben, terwijl we een dineerbon hadden. Ook hebben we de beleving gemist van een typisch Indiaas restaurant.

wilma op 23 juli 2024
Geverifiëerd

"Goed eten, vriendelijke bediening"
8.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 7

Goed eten, vriendelijke bediening

Florence Derksen op 10 mei 2024
Geverifiëerd

"Redelijk eten in een leeg restaurant"
5.7 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 4

Onze review sluit aan bij een aantal andere reviews. Het eten was redelijk. Het zou een 4 gangen verrassingsmenu moeten zijn (wij hadden een kortingscoupon), maar door een zeer creatieve uitleg van de eigenaar=bediening=kok bleven er maar 3 gangen over. De sfeer in het lege restaurant nodigde niet uit tot lang natafelen. Kortom, het was voor ons een éénmalig genoegen.

Lida S. op 26 april 2024
Geverifiëerd

"Eten bij Golden India."
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten en een bijzonder aardige bediening.
Een aanrader!!!

Peter G. op 19 april 2024
Geverifiëerd

"Super gegeten en wat een buitengewoon goede bediening "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk, heerlijk en heerlijk. En wat een buitengewoon goede service en bediening

W Braafhart op 07 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rhenen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Golden India

Keuken: Klassiek, Indiaas

Golden India is een authentiek Indiaas restaurant gelegen in Rhenen. In het sfeervolle restaurant word je meegenomen op een culinaire reis door het prachtige India. Traditionele Indiase gerechten worden volgens authentieke receptuur geserveerd. Veel verse kruiden die zorgen voor kleuren spektakels maken deze gerechten fantastisch om te zien, maar zeker ook om te eten!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rhenen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden