Wat 569 mensen zeggen over Restaurant Sense*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dennis Middeldorp en zijn brigade gaan er voor zo lijkt het. Restaurantweek menu beviel goed. Amuse van kikkererwten viel positief op. Vegetarisch tussengerecht met bereidingen van aubergine en tomaat was een smaakexplosie en meest verrassende en beste gerecht. Coquille gerecht heerlijk, oesterschuim erbij fantastis...
Lees hele reviewDennis Middeldorp en zijn brigade gaan er voor zo lijkt het. Restaurantweek menu beviel goed. Amuse van kikkererwten viel positief op. Vegetarisch tussengerecht met bereidingen van aubergine en tomaat was een smaakexplosie en meest verrassende en beste gerecht. Coquille gerecht heerlijk, oesterschuim erbij fantastisch. Hoofdgerecht met ossenhaas was goed, maar niet verrassend. Dessert was heerlijk, maar harder onderdeel bovenop zachter onderdeel maakt een hapje pakken een uitdaging.
Service is weer stapje omhoog maar ze vergaten soms de verbinding met de gasten te maken waardoor je je echt welkom en comfortabel voelt en waarmee de sfeer gezet wordt.
Wijn arrangement was erg goede match en heerlijk.
Heerlijk gegeten, maar dit keer misten we ten opzichte van vorige keren service die meer dan routine is en mede de sfeer bepaalt en dat is makkelijk te verbeteren, dus zeker aan te raden!
Met restaurantweek hier gegeten. Mooi restaurant met voldoende ruimte tussen de tafels (COVID proof). Nette bediening. Verassend menu met lekkere bijpassende wijnen, het had van mij hier en daar iets spannender gemogen.
Top
Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.
Over Restaurant Sense*
Keuken: Frans
Voel je welkom bij Sense! Het moderne restaurant in hartje Den Bosch is voor de twaalfde keer bekroond met een Michelinster en wordt geroemd om de ontspannen sfeer en no-nonsense, gastvrije bediening én exclusieve kaaswagen.
Met respect voor de seizoenen en een voorliefde voor Aziatische fraîcheur runt Chef Dennis Middeldorp zijn creatieve keuken. Hij heeft oog voor Nederlandse producten en toont zijn creativiteit ook met plantaardige gerechten. Zijn liefde voor de botanische gastronomie gaat hand in hand met zijn liefde voor vlees en vis.
Bij mooi weer is het puur genieten op het ruime terras gelegen aan het historische Jeroen Boschplein!