Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland
Nederlands | €3-gangen Fletcher's Keuzemenu € 39,- € 19,50
Korting
Korting
Korting
Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland
Nederlands | € | Menu3-gangen Fletcher's Keuzemenu € 39,- € 19,50
BOEK NUBOEK NUDeal
Deal
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland en laat je culinair verwennen met het 3-gangen Fletcher's Keuzemenu voor slechts € 19,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 11 mensen zeggen over Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten zag er verzorgd uit en smaakte prima, daarbij was de bediening correct en vlot. Gezien het grote aantal gasten was dit opmerkelijk. Daarbij had de ruimte een gezellige sfeer met tafels die ver uit elkaar staan.
Geen uitgesproken eten. Geen uitleg bij de gangen of wijn. Wel een leuke avond gehad, maar ze hadden beter hun best kunnen doen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Heelsum e.o.
Over Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland
Keuken: Nederlands
Dit prachtige restaurant Klein Zwitserland (by Fletcher) is gelegen midden in de Gelderse bossen. Het restaurant bevindt zich in een prachtige 17e -eeuwse Saksische boerderij, waar je kunt genieten van culinaire gerechten, die met veel passie en liefde zijn samengesteld. De chef-kok en keukenbrigade laten zich bij het samenstellen van de menukaart inspireren door de seizoenen en dagverse producten. Kies bij het diner een overheerlijke en bijpassende wijn uit het gevarieerde aanbod met enkele onbetwiste toppers. Kortom, ieder gerecht wordt zo samengesteld dat het een ware smaaksensatie is.