Wat 282 mensen zeggen over Bij Broeders
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gebakken lucht zou ik het willen noemen. Niks bijzonders. Geen grote smaken of gedurfde schotels Eetbaar, ten hoogste lekker, maar dat was het. Teveel van te voren bereid wat warm gemaakt werd. Dus goede mise en place. Veels te kleine porties, met weinig erbij. Nadien nog trek. Mooie inrichting , stevige prijzen voor wat je krijgt (zelfs in de restaurantweek).
we hebben heerlijk gegeten, was goede combinatie met de wijn, uitstekende keus en heldere uitleg.
Gegeten van de Restaurantweek-kaart, verrassende gerechten, verschillende bereidingen en erg mooie smaken. Dit gecombineerd met een aardig en zeer goed gastheerschap maakt dat je toch er bijzonder warm bij zit in de voor mij iets wat "kille" sfeer van het restaurant. Deze broers hebben zeker passie voor het vak en dat is te merken...!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.
Over Bij Broeders
Keuken: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten
Restaurant Bij Broeders in Zwolle wordt gerund door twee broers Sven stond al vanaf zijn 16e in de bediening en heeft onder andere gewerkt bij Os & Peper, Koperen Kees en Basiliek Harderwijk. Gastheerschap en wijnen zijn zijn specialiteiten. Sven: "Gasten met een glimlach de deur zien verlaten, dat is iedere avond weer mijn doel." Bjorn heeft in diverse keukens gestaan, waaronder die van 't Nonnetje in Harderwijk, 't Wolhuys en De Librije. Hierdoor heeft hij ervaring in verschillende kook- en keukenstijlen, van oosters tot mediterraan en van 'simpel' tot 3-sterren. Bjorn: "Smaken moeten bij elkaar passen, soms in extremen. Maar eten is meer dan smaak alleen. Je eet ook met je neus en ogen." Kom écht genieten van een unieke ervaring bij restaurant 'Bij Broeders'!