Sukerieje

Modern, Nederlands, Vis en zeevruchten | €€ | Menu

3-gangen Gault&Millau lunch € 62,- € 49,60

Deal
3-gangen Gault&Millau lunch
€ 62,- € 49,60

Ga voordelig uit eten tijdens de FNV restaurantactie! Spaar in de winkel voor fantastische kortingen bij heerlijke restaurants door heel Nederland.

Geniet nu bij Sukerieje van een waanzinnig 3-gangen Gault&Millau lunch voor slechts € 49,60. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De korting is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes en supplementen.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Deal
4-gangen Gault&Millau diner
€ 70,- € 56,-

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij Sukerieje en laat je culinair verwennen met het 4-gangen Gault&Millau diner voor slechts € 56,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Sukerieje

Schrijf een review en deel je foto's

"WAUW wat Lekker"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een beleving! Enthousiaste ontvangst, heerlijk aperitief en dan moet het nog beginnen. Waanzinnige smaakbeleving elk gerecht(je) weer een bijzondere beleving. Alle smaakpapillen worden gekieteld ;-) Dit was geen eenmalige belevenis maar voor herhaling vatbaar.

Rik Klaasen op Gister
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.

Toon telefoonnummer

Over Sukerieje

Keuken: Modern, Nederlands, Vis en zeevruchten

Gelegen in het karaktervolle Hopmanshuis aan het Rodetorenplein, brengt Sukerieje een frisse wind in de culinaire wereld van Zwolle. Het pand, een voormalig pakhuis, biedt een smaakvolle verjonging die perfect aansluit bij de hedendaagse, jonge en creatieve keuken van chef Yannick Roodhof en zijn team. Hier draait alles om de kracht van groenten en hoogwaardige vis- en vleesproducten, met een sterke focus op ambacht en kwaliteit. De naam Sukerieje is een eerbetoon aan de historie van de Witte Villa en de voormalige cichoreifabriek.

Sukerieje is een plek waar gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan. Het ruime terras biedt een perfecte setting voor zwoele en culinaire zomeravonden in het centrum van Zwolle. Chef Yannick Roodhof weet met zijn creativiteit en beheersing van uitheemse smaakmakers de gasten keer op keer te verrassen. Denk aan gerechten zoals smeuïge cashewnotenpaté met meloen en Spaanse peper, of Zeeuwse yellowtail met groene curry en tom kha kai. Sukerieje belooft een culinaire ervaring vol verrassende details en spannende accenten, en is daarmee een aanrader voor elke fijnproever.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden