Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Coevorden

Klassiek, Nederlands | | Menu

3-gangen Fletcher's Keuzemenu € 39,- € 19,50

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Coevorden

Klassiek, Nederlands | | Menu

3-gangen Fletcher's Keuzemenu € 39,- € 19,50

Deal
3-gangen Fletcher's Keuzemenu
€ 39,- € 19,50

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Coevorden en laat je culinair verwennen met het 3-gangen Fletcher's Keuzemenu voor slechts € 19,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Coevorden

Schrijf een review en deel je foto's

"Vriendelijk personeel"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Vriendelijk personeel, lekker gegeten.
We hadden tomatensoep en tournedos met gegrilde groenten en aardappeltjes met schil, dessert ook leuk gedecoreerd.

Familie Bakker op 16 september 2024
Geverifiëerd

"Wat slecht begon, kwam goed"
4.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 4

Mijn diningbonnen waren niet doorgekomen, dus er was geen tafel gereserveerd. De diningbonnen waren goed voor een 3 gangen keuzemenu voor 19,95. Toen de serveerster kwam (maakte ze de tafel niet eerst schoon, gaf nog een hint, maar werd geen gehoor aan gegeven) noemde ze op wat we kregen, soep vooraf, daar haakte ik...

Lees hele review

Mijn diningbonnen waren niet doorgekomen, dus er was geen tafel gereserveerd. De diningbonnen waren goed voor een 3 gangen keuzemenu voor 19,95. Toen de serveerster kwam (maakte ze de tafel niet eerst schoon, gaf nog een hint, maar werd geen gehoor aan gegeven) noemde ze op wat we kregen, soep vooraf, daar haakte ik al gelijk op in, het is een keuzemenu was van de kaart. Dat bleek fout in het systeem te staan, maar wij mochten kiezen van de kaart, heel netjes. Vooraf gamba's, heerlijk maar erg zout en miste wel een broodje dat erbij hoort. Toen 2x de duo kalfswang/entrecote. De kalfswang was één homp raar stuk zenuwen, terwijl dat een soort van suddervlees moet zijn en heel mals. De entrecote was een grijs taai lapje vlees, wat niet herkenbaar was als entrecote, erg slecht. Er was geen groente op het bord. Ik stuurde het terug en toen kreeg ik het vlees zoals het hoorde met opeens groente, 3 stukjes prei, even gebalanceerd in water, geen kruiden, jus of wat ook maar...Mijn vader had een schnitzel, erg droge lap met schijfje citroen, ook hier geen groente, mijn man had kipsaté die was prima. We kregen 2 schaaltjes friet en gebakken aardappelen en een inimini schaaltje sla (alleen blaadjes sla, zonder dressing of verder garnituur) dat voor 1 persoon nog te weinig is. Het hoofdgerecht was een aanfluiting, erg slecht, maar ze blijken wel te weten hoe het hoort, na het terugsturen kon het opeens wel. We waren te bescheiden, maar hadden 3 borden terug moeten sturen. Het dessert was prima! Binnen is de locatie erg mooi, buiten erg ongezellig. Er stonden plastic planten en alles tafels stonden slordig en waren niet schoon. De wijn van het huis is de goedkoopste fles, €30,-. Ter compensatie kregen we kopje koffie aangeboden, geen manager of kok die even gekomen is, een meisje van 17 die het maar op moest lossen. Jammer maar hier komen we nooit meer. Van Fletcher mag je meer verwachten.

Anouk op 02 september 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Coevorden e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Coevorden

Keuken: Klassiek, Nederlands

Geniet van de betoverende ambiance van Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Coevorden. Op het historische en majestueuze landgoed uit de 11e eeuw vind je het restaurant terug in het imposante kasteel. Hier proef je doorgaans Nederlandse gerechten met een landelijke toets. Met mooi weer kun je genieten van een oase aan rust op het zonovergoten terras of bij het warme haardvuur in het kasteel in de wintermaanden.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Coevorden e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden