Wat 282 mensen zeggen over Bij Broeders
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk menu en prachtig opgemaakte borden. Goed wijn advies. Waren er nog nooit geweest maar komen zeker terug!
Eerste keer Bij Broeders en het was een zeer aangename ervaring. Warm welkom, vakkundig en zeer vriendelijk personeel en heerlijk gegeten van het Restaurantweek menu.
Kleine amuse in de vorm van een wrapje met geitenkaas. Erg lekker.
Voorgerecht was zalm met couscous, ook een hele fijne smaak.
Hoofdgerecht was ...
Eerste keer Bij Broeders en het was een zeer aangename ervaring. Warm welkom, vakkundig en zeer vriendelijk personeel en heerlijk gegeten van het Restaurantweek menu.
Kleine amuse in de vorm van een wrapje met geitenkaas. Erg lekker.
Voorgerecht was zalm met couscous, ook een hele fijne smaak.
Hoofdgerecht was kalfsvlees op 3 manieren bereid, een mooi gerecht met duidelijk verschillen in smaak, mooi geserveerd op warme borden. Top!
Het desert was spekkkoek met bannan in rum en zure choclade, Ook dit was een perfecte afsluiter.
Het zijn geen minpuntjes maar wil ze toch noemen; het was net een tikje te fris in het restaurant, 2 graden warmer zou lekker geweest zijn.
Als laatste; de "menukaart" waarop het Restaurantweek menu was geprint was erg knullig; een scheef A4'tje...zonde. Dat kan het afmaken.
Goede bediening (al liet de ontvangst op zich wachten). Keuken had een offday. Niet veel smaak aan gerechten. Wel leuke opmaak, maar uiteindelijk wil ik wel goed gevuld de deur uitgaan en dat viel erg tegen!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.
Over Bij Broeders
Keuken: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten
Restaurant Bij Broeders in Zwolle wordt gerund door twee broers Sven stond al vanaf zijn 16e in de bediening en heeft onder andere gewerkt bij Os & Peper, Koperen Kees en Basiliek Harderwijk. Gastheerschap en wijnen zijn zijn specialiteiten. Sven: "Gasten met een glimlach de deur zien verlaten, dat is iedere avond weer mijn doel." Bjorn heeft in diverse keukens gestaan, waaronder die van 't Nonnetje in Harderwijk, 't Wolhuys en De Librije. Hierdoor heeft hij ervaring in verschillende kook- en keukenstijlen, van oosters tot mediterraan en van 'simpel' tot 3-sterren. Bjorn: "Smaken moeten bij elkaar passen, soms in extremen. Maar eten is meer dan smaak alleen. Je eet ook met je neus en ogen." Kom écht genieten van een unieke ervaring bij restaurant 'Bij Broeders'!