Wat 282 mensen zeggen over Bij Broeders
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Goed!
We komen er regelmatig. De ossestaartsoep als amuse wordt mooi opgediend. Het voorgerecht was lekker, jammer van het taaie huidje vd makreel, maar de wasibichip smaakte naar meer.
Het hoofdgerecht kalfslonghaas mag malser en het groene kruidenkorstje is onappetijtelijk, de bitterbal en de knolselderiefondant maakt...
We komen er regelmatig. De ossestaartsoep als amuse wordt mooi opgediend. Het voorgerecht was lekker, jammer van het taaie huidje vd makreel, maar de wasibichip smaakte naar meer.
Het hoofdgerecht kalfslonghaas mag malser en het groene kruidenkorstje is onappetijtelijk, de bitterbal en de knolselderiefondant maakten veel goed.
Het dessert met luchtige appelcake, ijs en nog wat een goede afsluiter.
De gastheer dit keer weer uiterst vormelijk en stijfjes, prettig was dat mijn dieetwensen werden genoemd. Het contact met de aardige koude gerechten kok die buiten de keuken ervaring mag opdoen was beter. Minpuntjes: de mocktail uit een flesje, er werd onterecht 2x water gerekend, het stopcontact bij de radiator zit nog steeds scheef, de wcbril vh damestoilet is te kort, de lampdimmer was kapot bij een aantal tafels en de voordeur zonder dranger geeft koude tocht.
Trouwens een mooi (kunst-)boeket oid. zal de sfeer op kunnen halen.
Dit restaurant kunnen we zeker aanbevelen. Het verrassingsmenu was heerlijk. Gerechten met zorg opgemaakt. Het jonge personeel was kundig, sociaal en wist de gerechten en bijpassende wijnen perfect te presenteren. Leuk dat de koks het gerecht presenteren en er tot in detail over vertellen. Zeker een aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.
Over Bij Broeders
Keuken: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten
Restaurant Bij Broeders in Zwolle wordt gerund door twee broers Sven stond al vanaf zijn 16e in de bediening en heeft onder andere gewerkt bij Os & Peper, Koperen Kees en Basiliek Harderwijk. Gastheerschap en wijnen zijn zijn specialiteiten. Sven: "Gasten met een glimlach de deur zien verlaten, dat is iedere avond weer mijn doel." Bjorn heeft in diverse keukens gestaan, waaronder die van 't Nonnetje in Harderwijk, 't Wolhuys en De Librije. Hierdoor heeft hij ervaring in verschillende kook- en keukenstijlen, van oosters tot mediterraan en van 'simpel' tot 3-sterren. Bjorn: "Smaken moeten bij elkaar passen, soms in extremen. Maar eten is meer dan smaak alleen. Je eet ook met je neus en ogen." Kom écht genieten van een unieke ervaring bij restaurant 'Bij Broeders'!