Deals
Deals
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Korting
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Hij stond al lang op het lijstje en vanavond, met behulp van de restaurantweek, was het eindelijk zo ver.
Voor de deur parkeren, 1e pluspunt.
Zeer mooi pand, gemoedelijke atmosfeer binnen. Jong personeel maar de eigenaresse zit er bovenop.
Slimme oplossing voor de damestasjes, haakje wat aan de tafel kan hangen. ...
Hij stond al lang op het lijstje en vanavond, met behulp van de restaurantweek, was het eindelijk zo ver.
Voor de deur parkeren, 1e pluspunt.
Zeer mooi pand, gemoedelijke atmosfeer binnen. Jong personeel maar de eigenaresse zit er bovenop.
Slimme oplossing voor de damestasjes, haakje wat aan de tafel kan hangen. Vanavond geen armoede.
Aandachtspunt is de witte bourgogne chardonnay die in rode bourgogne glazen wordt geschonken.
Het eten kan ik kort over zijn. Zeer smaakvol en lekker. Goede combinaties. Wegens allergie voor schaal- en schelpdieren een aangepaste gang geen enkel probleem(een fantastische ganzenlever)
Extra compliment voor het dessert. Zoet zonder dat je alleen nog maar zoet proeft. Idem voor de friandises bij de koffie.
Wij komen zeker nog een keer.
Het was erg druk !! Eten viel een beetje tegen. Menu was erg op vis georiënteerd.
Bijzondere gerechten die heerlijk smaken. Fijne bediening met goede kennis. Zeker de moeite waard om nog eens te gaan om de rest te proeven.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!