Deals
Deals
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Korting
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten met smaakvolle wijnen. Het mooie vind ik hier ook dat er toch redelijk jong personeel rond loopt, maar met een gedegen kennis van zaken. In 1 woord geweldig. Wij hebben een super avond gehad en het is het geld meer dan waard. Wat een geweldige ambiance.
Dit was ons tweede bezoek aan 't Raedthuys in Duiven. De eerste keer was al een genot. Ook nu weer met volle teugen genoten. Culinaire hoogstandjes en gelukkig ook gekozen voor het extra gerecht zeebaars. Samen met het wijnarangement een uitgebalanceerd geheel.
Bedankt voor de heerlijke avond en vriendeijke groeten,
Jos en Lia
Vriendelijke bediening. Zeer mooi opgemaakt en bijzonder voorgerecht van octopus en garnalen. Tussengerecht zeebaars niet bijzonder smaakvol. Hoofdgerecht eend goed maar niet bijzonder. Nagrecht prima en mooi opgemaakt. Sfeer op zich prima wij hadden alleen een tafeltje langs een soort wandmeubel. Deze werd gebruikt...
Lees hele reviewVriendelijke bediening. Zeer mooi opgemaakt en bijzonder voorgerecht van octopus en garnalen. Tussengerecht zeebaars niet bijzonder smaakvol. Hoofdgerecht eend goed maar niet bijzonder. Nagrecht prima en mooi opgemaakt. Sfeer op zich prima wij hadden alleen een tafeltje langs een soort wandmeubel. Deze werd gebruikt om gerechten en water klaar te zetten voor de mensen die achter ons zaten. De spullen werden dan naast de stoel van een van ons geplaatst werden. Hierdoor had een van ons de avond door regelmatig een serveerster achter zich staan en was het moeilijk om hierdoor een gesprek te voeren zonder afgeleid te raken.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!