't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1017 reviews)
95% aanbevolen

10-gangen Michelin menu € 104,50 € 75,-

't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1017 reviews)
95% aanbevolen

10-gangen Michelin menu € 104,50 € 75,-

Deal
10-gangen Michelin menu
€ 104,50 € 75,-

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 1017 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1017 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 9

Gisteren weer bij 't Raedhuys gegeten. We zijn er al vaker geweest en het eten is erg goed. Amuses en voorgerecht erg lekker, hoofdgerecht vond ik wat minder qua smaken, nagerecht lekker. Minpunt is dat er te snel afgeruimd werd, ik had net m'n laatste hap doorgeslikt en het bord werd al voor mn neus weggehaald.
Het blijft wel 1 van m'n favoriete restaurants in de omgeving!

Anoniem op 05 september 2013

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

In het kader van de Restaurantweek gegeten in 't Raedthuys in Duiven. Het menu voor die gelegenheid was een leuke verrassing. Net een tikje afwijkend dan je misschien zelf had gekozen. Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert waren goed op elkaar afgestemd.
Ook verrassend was de amuse tussen het hoofdgerecht en het des...

Lees hele review

In het kader van de Restaurantweek gegeten in 't Raedthuys in Duiven. Het menu voor die gelegenheid was een leuke verrassing. Net een tikje afwijkend dan je misschien zelf had gekozen. Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert waren goed op elkaar afgestemd.
Ook verrassend was de amuse tussen het hoofdgerecht en het dessert. En de amuse vooraf.

Wij kozen er voor nog een extra gang tussen voorgerecht en hoofdgerecht te nemen en dat was verstandig, want de hoeveelheden van elke gang waren wel aan de matige kant. Het is niet zo, dat je nog met trek naar huis ging, maar het scheelde niet veel en zonder tussengerecht was dit zeker het geval geweest. Waar is toch de goede gewoonte gebleven, dat je nog wat kon bijbestellen?

De bediening was vriendelijk, zeer toeschietelijk, soms een beetje te veel van het goede, maar wel heel vriendelijk en gastvrij.

Het wijnarrangement was goed: goedgekozen wijnen, met een verrassende uitschieter in de vorm van een Chateau Courtonne (?), waarin een sauvignon gris was gebruikt. Apart.

Mede dankzij het weer een geslaagde avond.

Peter Middelkoop op 05 september 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten, super bediening en de sfeer was ook helemaal goed, zeker voor herhaling vatbaar.

Marja van Rooij op 04 september 2013

5.7 Keuken 7 | Service 4 | Sfeer 6

De verwachtingen waren hoog. Door berichten uit de omgeving, maar ook door andere reviews. Helaas werd er voor ons lang niet aan de verwachtingen voldaan.

Het eten was oke, vooral het hoofdgerecht was heerlijk. Verder zag het er allemaal prachtig uit, maar de smaak was wat aan de flauwe kant. Geen wow!

Wat ons...

Lees hele review

De verwachtingen waren hoog. Door berichten uit de omgeving, maar ook door andere reviews. Helaas werd er voor ons lang niet aan de verwachtingen voldaan.

Het eten was oke, vooral het hoofdgerecht was heerlijk. Verder zag het er allemaal prachtig uit, maar de smaak was wat aan de flauwe kant. Geen wow!

Wat ons vooral tegenstond was de service. Er werkten veel jonge onervaren obers die nog een hoop moesten leren. Al met al kwam de bediening erg nep over. De gastvrouw maakte dat zeker niet goed.
We vonden het ook allemaal erg lang duren. Er gebeurden vreemde dingen. Wij zaten er als tweede tafel, hadden als tweede tafel onze amuse op, maar kregen 1 uur en 20 minuten later, als allerlaatste tafel pas ons hoofdgerecht. Het wijntje van het wijnarrangement was al lang op. Wachten vinden we niet erg, maar geen enkele tekst of uitleg wel.
Bij het dessert kwam de wijn pas nadat het dessert al lang op was. Ik vroeg er nog om toen ze het dessert brachten. Maar na 15 min, toen het ijs bijna was gesmolten, zijn we het maar op gaan eten.

Voor ons dus al met al geen positieve ervaring. Voor het geld dat je er normaal voor betaalt, gaan wij er niet nog eens heen.

Anoniem op 04 september 2013

8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

heerlijk gegeten.
extra gangen erbij, was erg verrassend
prima service maar niet persoonlijk, geen warmte.

Anoniem op 04 september 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden