't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1017 reviews)
95% aanbevolen

10-gangen Michelin menu € 104,50 € 75,-

't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1017 reviews)
95% aanbevolen

10-gangen Michelin menu € 104,50 € 75,-

Deal
10-gangen Michelin menu
€ 104,50 € 75,-

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 1017 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1017 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

erg lekker gegeten vanavond, alhoewel het verrassingsmenu voor een bepaalde prijs, niet echt duidelijk was op de kaart, dus geen hangop maar een kaasbordje als dessert bracht uiteindelijk wel een ander eindbedrag.
Maar dat is dus iets waar we zelf op moeten letten, maar ook de dessertwijn met kersen, was niet te versmaden, erg lekker.
Dus al met al: zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Anoniem op 03 september 2012

7.7 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 7

Er wordt op goed niveau gekookt. Diverse smaken overheersen, is alles wel vers bereid of zijn er wat "hulpmiddelen" gebruikt.
Personeel deskundig, erg vriendelijk en top bediening.
Wel erg rumoerig maar niet echt hinderlijk!!

Anoniem op 03 september 2012

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Het was heerlijk; goede keuken en prima bediening. Voor herhaling vatbaar.

ter Avest Henk op 02 september 2012

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

In het kader van de restaurantweek vanmiddag geluncht in "'t Raedthuys".
We waren hier al eerder en ook dit keer is het prima bevallen.
Omdat we in het kader van de restaurantweek hier aten,m hadden we geen keuzemogelijkheden, maar kregen we het vaste lunch-menu voorgeschoteld.
Dat was zeker geen straf. Allereers...

Lees hele review

In het kader van de restaurantweek vanmiddag geluncht in "'t Raedthuys".
We waren hier al eerder en ook dit keer is het prima bevallen.
Omdat we in het kader van de restaurantweek hier aten,m hadden we geen keuzemogelijkheden, maar kregen we het vaste lunch-menu voorgeschoteld.
Dat was zeker geen straf. Allereerst een viertal schaaltjes met amuses, waarbij het kopje venkelsoep bijzonder in de smaak viel. Voorgerecht: Hollandse garnalen tartaal en een kroketje met kreeft. Het hoofdgerecht was gebakken griet met cantarellen en een mousse van o.a. pastinaak. De lunch werd afgesloten met een yoghurt mousse en yoghurt ijs met rood fruit. Daarbij een heerlijke desertwijn gekozen. Weet de naam niet meer, maar het was een rode Italiaanse wijn met een erg laag alcoholpercentage (ik meen 5%).
De huiswijn waar ik een paar glazen van heb gedronken was prima en combineerde uitstekend bij deze gerechten.
Dit restaurant is rijp voor een Michelin ster. Enige minpuntje was het flesje plat water die achteraf voor € 4,50 op de rekening stond. Het komt op ons wat sympathieker over als dat zonder te betalen op tafel wordt gezet.

Peter van Deelen op 02 september 2012

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gelunched! We komen vaker bij 't Raedthuys en iedere keer is het weer TOP!

Anoniem op 02 september 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden