't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1017 reviews)
95% aanbevolen

10-gangen Michelin menu € 104,50 € 75,-

't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1017 reviews)
95% aanbevolen

10-gangen Michelin menu € 104,50 € 75,-

Deal
10-gangen Michelin menu
€ 104,50 € 75,-

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 1017 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1017 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk etentje!"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te o...

Lees hele review

Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te ontwaren. De Spaanse wijn van het huis van Juan Gil is erg mooi bijpassend (krachtige droge Muscadet) bij de octopus en Hollandse garnalen.
Het hoofdgerecht met twee soorten lam (langzaam gegaard/gekruid en roza gebakken met asperge en tuinbonen), kan mij minder bekoren. Prima vakmanschap, maar geen sensatie. De opmaak is hier ook saai te noemen. Alles wordt goedgemaakt met een hele mooie Australische wijn van het huis van Rolf Binder.
Grenache/Sirah mengsel, dat zich mooi complex ontwikkeld in de mond en dat uitstekend combineert met het lamsvlees. Een heel mooi opgemaakt gelaagd tussengerecht met een kletskop van korianderzaadjes is top.
Het dessert is vervolgens een feestje van lokaal fruit met bieraroma's. Het bijgeschonken bittere Bronckhorster Nightporter bier hadden ze echter beter weg kunnen laten. Het contrasteerde teveel.
Daarna nog een heerlijk kaasplankje (prima! Maar ik miste het 'rondje langs de kaasstolpen' wel van vorige keer) met een heerlijke Italiaanse kersen/druivenwijn van het huis van Vicari en een uitgebreid koffie arrangement dat de tong overduidelijk streelde.
Ik heb erg genoten! Zeer de moeite waard.
Prijs/kwaliteit is overigens goed te noemen voor dit speciale arrangement.
Kortom, 't Raedthuys in Duiven maakt zijn status helemaal waar.

Wim Bos op 29 mei 2016

"Uitstekend diner"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te o...

Lees hele review

Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te ontwaren. De Spaanse wijn van het huis van Juan Gil is erg mooi bijpassend (krachtige droge Muscadet) bij de octopus en Hollandse garnalen.
Het hoofdgerecht met twee soorten lam (langzaam gegaard/gekruid en roza gebakken met asperge en tuinbonen), kan mij minder bekoren. Prima vakmanschap, maar geen sensatie. De opmaak is hier ook saai te noemen. Alles wordt goedgemaakt met een hele mooie Australische wijn van het huis van Rolf Binder.
Grenache/Sirah mengsel, dat zich mooi complex ontwikkeld in de mond en dat uitstekend combineert met het lamsvlees. Een heel mooi opgemaakt gelaagd tussengerecht met een kletskop van korianderzaadjes is top.
Het dessert is vervolgens een feestje van lokaal fruit met bieraroma's. Het bijgeschonken bittere Bronckhorster Nightporter bier hadden ze echter beter weg kunnen laten. Het contrasteerde teveel.
Daarna nog een heerlijk kaasplankje (prima! Maar ik miste het 'rondje langs de kaasstolpen' wel van vorige keer) met een heerlijke Italiaanse kersen/druivenwijn van het huis van Vicari en een uitgebreid koffie arrangement dat de tong overduidelijk streelde.
Ik heb erg genoten! Zeer de moeite waard.
Prijs/kwaliteit is overigens goed te noemen voor dit speciale arrangement.
Kortom, 't Raedthuys in Duiven maakt zijn status helemaal waar.

Wim Bos op 29 mei 2016

"Fijnproeven diner"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te o...

Lees hele review

Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te ontwaren. De Spaanse wijn van het huis van Juan Gil is erg mooi bijpassend (krachtige droge Muscadet) bij de octopus en Hollandse garnalen.
Het hoofdgerecht met twee soorten lam (langzaam gegaard/gekruid en roza gebakken met asperge en tuinbonen), kan mij minder bekoren. Prima vakmanschap, maar geen sensatie. De opmaak is hier ook saai te noemen. Alles wordt goedgemaakt met een hele mooie Australische wijn van het huis van Rolf Binder. Grenache/Sirah mengsel, dat zich mooi complex ontwikkeld in de mond en dat uitstekend combineert met het lamsvlees. Een heel mooi opgemaakt gelaagd tussengerecht met een kletskop van korianderzaadjes is top.
Het dessert is vervolgens een feestje van lokaal fruit met bieraroma's. Het bijgeschonken bittere Bronckhorster Nightporter bier hadden ze echter beter weg kunnen laten. Het contrasteerde teveel.
Daarna nog een heerlijk kaasplankje (prima!) met een heerlijke Italiaanse kersen/druivenwijn van het huis van Vicari en een uitgebreid koffie arrangement dat de tong overduidelijk streelde.
Ik heb erg genoten! Zeer de moeite waard.
Prijs/kwaliteit is goed te noemen.

Wim op 29 mei 2016

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat was het een feestje! Elk hapje smaakt anders en de borden zien er prachtig uit. Geen alledaagse combinaties en er worden ingrediënten gebruikt die heel hoog op smaak zijn. Je viert daar met je tafelgenoten je eigen feestje waar toevallig nog wat andere mensen bij zijn. Heel vriendelijk en attent personeel en hee...

Lees hele review

Wat was het een feestje! Elk hapje smaakt anders en de borden zien er prachtig uit. Geen alledaagse combinaties en er worden ingrediënten gebruikt die heel hoog op smaak zijn. Je viert daar met je tafelgenoten je eigen feestje waar toevallig nog wat andere mensen bij zijn. Heel vriendelijk en attent personeel en heel goed op de hoogte hoe de gerechten zijn gemaakt. Wij komen bij een volgende gelegenheid zeker en graag weer terug!

Bea Heijerman op 29 mei 2016

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Culinair hoogstandje. Sommige gerechten zo mooi opgemaakt eigenlijk zonde om op te eten.
Ontzettende goed uitgekozen wijnen bij elk gerecht.
Kortom TOP

Natalie op 29 mei 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden