't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1017 reviews)
95% aanbevolen

10-gangen Michelin menu € 104,50 € 75,-

't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1017 reviews)
95% aanbevolen

10-gangen Michelin menu € 104,50 € 75,-

Deal
10-gangen Michelin menu
€ 104,50 € 75,-

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 1017 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1017 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"onderwaardering"
7.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 6

zeer kwalitatief restaurant, wellicht nog ondergewaarderd qua regiofunctie. sfeer kan beter (een vertegenwoordiger uit de keuken af en toe zichtbaar laten zijn in het restaurant, bijv.)
goede stoelen overigens.

koop op 12 maart 2014

"Heerlijk eten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Gisteren gegeten bij het Raedthuys, het waswederom erg goed. Het restaurant is en blijft een aanrader

Martin op 12 maart 2014

"Uitstekend gegeten ! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vooraf gevraagd om een vismenu. Was rekening mee gehouden. Prima porties en heerlijke gerechten. Prima advies omtrent bijpassende wijnen. Een enorme aanrader !

Sandra Jolink op 10 maart 2014

"aanrader"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Hij stond al lang op het lijstje en vanavond, met behulp van de restaurantweek, was het eindelijk zo ver.
Voor de deur parkeren, 1e pluspunt.
Zeer mooi pand, gemoedelijke atmosfeer binnen. Jong personeel maar de eigenaresse zit er bovenop.
Slimme oplossing voor de damestasjes, haakje wat aan de tafel kan hangen. ...

Lees hele review

Hij stond al lang op het lijstje en vanavond, met behulp van de restaurantweek, was het eindelijk zo ver.
Voor de deur parkeren, 1e pluspunt.
Zeer mooi pand, gemoedelijke atmosfeer binnen. Jong personeel maar de eigenaresse zit er bovenop.
Slimme oplossing voor de damestasjes, haakje wat aan de tafel kan hangen. Vanavond geen armoede.
Aandachtspunt is de witte bourgogne chardonnay die in rode bourgogne glazen wordt geschonken.
Het eten kan ik kort over zijn. Zeer smaakvol en lekker. Goede combinaties. Wegens allergie voor schaal- en schelpdieren een aangepaste gang geen enkel probleem(een fantastische ganzenlever)
Extra compliment voor het dessert. Zoet zonder dat je alleen nog maar zoet proeft. Idem voor de friandises bij de koffie.
Wij komen zeker nog een keer.

snagel op 10 maart 2014

"Wat minder dan de vorige keer !"
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Het was erg druk !! Eten viel een beetje tegen. Menu was erg op vis georiënteerd.

Sjaan op 09 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden