't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1015 reviews)
95% aanbevolen

10-gangen Michelin menu € 104,50 € 75,-

't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1015 reviews)
95% aanbevolen

10-gangen Michelin menu € 104,50 € 75,-

Deal
10-gangen Michelin menu
€ 104,50 € 75,-

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 1015 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1015 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Cullinaire reis"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op uitnodiging van en met de kinderen een fantastische cullinaire beleving en rondgang beleefd. ( 5 gangen en wijnarrangement) Mooie gerechten aangepast aan onze diverse wensen, waarbij de wijnen, de smaakbeleving kompleet maakten. Het geheel werd deskundig begeleid. Dank Hans, Karinna en personeel.

Hein van der Schoot op 15 april 2019

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Uit ervaring wisten we dat je bij binnenkomst wordt verwelkomt met de vraag of je champagne wilt maar dan zie je later een flink bedrag op je eindafrekening. Dit keer bedankte we daar voor. Maar het leek of ons dat werd kwalijk genomen. Gelukkig was het andere personeel wel aardig.
Verder was het een geslaagde avond.

Jeannette op 26 maart 2019

5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

De bediening was niet vriendelijk en zeker niet sterwaardig. Het eten was prima, maar niet te vergelijken met een paar maanden geleden.

H.Berends op 24 maart 2019

"Kleine tongstrelende kunstwerkjes"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben een 3 gangen lunch gehad.
Eerst kregen we een heerlijk apetizertje.

Voorgerecht van cevice van makreel.
Zag er oogstrelend uit en super lekker .Goed op smaak met oa een mouse van gebrandde witlof en lemongrass .Heerlijk pepertje erin.

Als hoofdgerecht :gebakken kwartel filets .Deze waren mooi rosé...

Lees hele review

We hebben een 3 gangen lunch gehad.
Eerst kregen we een heerlijk apetizertje.

Voorgerecht van cevice van makreel.
Zag er oogstrelend uit en super lekker .Goed op smaak met oa een mouse van gebrandde witlof en lemongrass .Heerlijk pepertje erin.

Als hoofdgerecht :gebakken kwartel filets .Deze waren mooi rosé maar het velletje was zacht.We vonden dit gerechtje matig en wat laag op smaak.

Om ons pallet op de schonen kregen we een koekje met ijs en frisse mousse.Jammy.

Het dessert: een plaatje!
Pure kunst!
Witte chocolade met structuren van honing en kamille
Absoluut tongstrelend.

We hebben een feestelijke middag gehad met dank aan de plezierige bediening en geweldige keuken.

Wij gaan vaker komen en raden dit restaurant ten zeerste aan.

Melina en Vonne op 18 maart 2019

"Verrast! Het verhaal achter het gerecht maakt de verrassende elementen tot een geheel, zoals kunst."
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Beste Hans en Karina,

Wij hebben met ons 3-en hier in Duiven heerlijk gegeten bij 't Raedthuys op donderdag 14 maart 2019, tijdens de diningcity restaurantweek.
Ik houd bijzonder veel van culinaire avonturen zoals deze. Een reis van verre oorden naar onze eigen regio,
met smaken die elke uithoek van mijn mond ...

Lees hele review

Beste Hans en Karina,

Wij hebben met ons 3-en hier in Duiven heerlijk gegeten bij 't Raedthuys op donderdag 14 maart 2019, tijdens de diningcity restaurantweek.
Ik houd bijzonder veel van culinaire avonturen zoals deze. Een reis van verre oorden naar onze eigen regio,
met smaken die elke uithoek van mijn mond lieten tintelen. Ik heb altijd al alles willen eten (en heb dat ook naar hartelust gedaan),
maar toen ik een jaar lang helemaal niets meer kon eten vanwege slikproblemen ben ik er pas echt achter gekomen waar mijn passie ligt.
Ik ben voor mensen gaan koken op het moment dat eten moeilijker voor me werd, omdat ik anderen wilde laten proeven wat ik moest missen.
Deze ervaring is zelfs voor een liefhebber als ik mogelijk omdat je door dit evenement met een beperkter budget
ook iets uitzonderlijks kunt meemaken. Het leukste aan het dineren in een Michelinrestaurant is dat alle ingrediënten bij elkaar een verhaal vertellen die alle afzonderlijke onderdelen samen naar een hoger niveau tilt. Dan hoef ik niet in een museum naar kunst te kijken,
maar dan ga ik liever naar dit restaurant om iets kunstzinnigs te proeven.

Bedankt,
B.S. Gremmer

Bart Gremmer op 16 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden