Deal
10-gangen Michelin menu
€ 104,50
€ 75,-
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1018 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Dit da's voor ons de eerste keer dineren in een Michelin restaurant.
De verschillende smaak subtiel en soms krachtig. De verschillende gevoels sensaties, kraakjes in je mond, smeltend zacht en soms flinterdun.
Het was een groot feest met steeds alle ruimte voor de volgende gang.
Een heerlijke wijn maakte het feest compleet.
Gezellige avond gehad
Lekker gegeten .
Prima eten; ster waardig echter afstandelijke bediening met een te hoog tempo van uitserveren
Verrassende smaakcombinaties. Perfecte bediening die steeds afwisselde.
We hebben bijzondere dingen mogen proeven in combinaties die ik niet zou verzinnen. Het was verrassend lekker
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!