Deal
10-gangen Michelin menu
€ 104,50
€ 75,-
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1017 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gezellige ambiance, service , jong personeel maar professioneel. Keuken was Top, voor herhaling vatbaar.
Heerlijk gegeten, werkelijk bijzondere creaties met mooie opmaak.
verrukkelijk gegeten. een 4 gangen lunch met 3 amuses,
Geen goede toelichting over de eetmogelijkheden. Half glas wijn aanbieden en een vol glas afrekenen. Pas na de keuze van nagerecht komen vertellen dat er €5 extra bijkomt. Wijn wordt toegelicht en een ondefinieerbaar cola.
De kwaliteit van het eten was hoog niveau.
Door kleine irritatiepunten nodigt het niet uit voor vervolg.
Het was gister 1dec. weer fantastisch. Het eten was in elk detail prachtig om te zien en de smaak was heerlijk. De bediening was professioneel en ook met een vleugje humor en gezelligheid. Het was een relaxe sfeer. Top!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!