't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1015 reviews)
95% aanbevolen

10-gangen Michelin menu € 104,50 € 75,-

't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1015 reviews)
95% aanbevolen

10-gangen Michelin menu € 104,50 € 75,-

Deal
10-gangen Michelin menu
€ 104,50 € 75,-

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 1015 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1015 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

De gerechten waren heerlijk en goed gekozen, zeker voor een Restaurant week! Leuke amuses en smakelijke ingredienten. Goed verzorgd en erg attente bediening.

Petra op 27 september 2011

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Het menu was fantastisch: werd prachtig geserveerd en smaakte heerlijk.
De avond was één grote verwennerij: mooie hapjes bij het aperatiefje , heerlijke amuses, een lekker tussengerechtje en bij de cappucino nog heerlijke chocolademouse.
In een woord geweldig!

Jan van den Broek op 27 september 2011

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Gisteravond hier gegeten voor de derde keer. Het was weer één verwennerij.

Wolven Joanne op 27 september 2011

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hebben erg lekker gegeten bij 't Raedthuys. Tevens gebruik gemaakt van het wijnarrangement en de extra gang. Omdat 1 persoon geen vlees lust werd er als hoofdgerecht zonder moeite vis geserveerd. Aan aanpassen dessertwijn werd geen gehoor gegeven. Vriendelijke bediening, wij gaan een keer terug! Deze chefkok verdient een ster.

Brandts Fam. op 27 september 2011

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

In de restaurantweek voortreffelijk gegeten bij dit restaurant ! Toen we aan tafel gingen stonden er al lekkere hapjes klaar zoals olijven en chorizo. Daarna werden we verrast met 4 kleine amuses en heerlijk brood met boter/olijfolie. Er werd gevraagd of we een kan kraanwater wilden en dit werd ook steeds zonder te ...

Lees hele review

In de restaurantweek voortreffelijk gegeten bij dit restaurant ! Toen we aan tafel gingen stonden er al lekkere hapjes klaar zoals olijven en chorizo. Daarna werden we verrast met 4 kleine amuses en heerlijk brood met boter/olijfolie. Er werd gevraagd of we een kan kraanwater wilden en dit werd ook steeds zonder te vragen aangevuld, helemaal top!
Het voorgerecht (vis) was heerlijk. Hoofdgerecht met gevogelte lekker maar heel weinig vlees Toen weer een glaasje met een lekkere crèmige massa van van procecco/citroen. Het parfait toetje was verrukkelijk en de koffie werd geserveerd met een schaaltje tiramisu. Voor een paar euro extra kreeg je ook nog eens zoete hapjes en bonbons bij de koffie. De huiswijn a 25 euro smaakte goed. Vooral de extraatjes naast het menu maakten het geheel erg lekker en gezellig.

loo loo op 01 april 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden