Deals
Deals
Korting
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Beste Hans en Karina,
Wij hebben met ons 3-en hier in Duiven heerlijk gegeten bij 't Raedthuys op donderdag 14 maart 2019, tijdens de diningcity restaurantweek.
Ik houd bijzonder veel van culinaire avonturen zoals deze. Een reis van verre oorden naar onze eigen regio,
met smaken die elke uithoek van mijn mond ...
Beste Hans en Karina,
Wij hebben met ons 3-en hier in Duiven heerlijk gegeten bij 't Raedthuys op donderdag 14 maart 2019, tijdens de diningcity restaurantweek.
Ik houd bijzonder veel van culinaire avonturen zoals deze. Een reis van verre oorden naar onze eigen regio,
met smaken die elke uithoek van mijn mond lieten tintelen. Ik heb altijd al alles willen eten (en heb dat ook naar hartelust gedaan),
maar toen ik een jaar lang helemaal niets meer kon eten vanwege slikproblemen ben ik er pas echt achter gekomen waar mijn passie ligt.
Ik ben voor mensen gaan koken op het moment dat eten moeilijker voor me werd, omdat ik anderen wilde laten proeven wat ik moest missen.
Deze ervaring is zelfs voor een liefhebber als ik mogelijk omdat je door dit evenement met een beperkter budget
ook iets uitzonderlijks kunt meemaken. Het leukste aan het dineren in een Michelinrestaurant is dat alle ingrediënten bij elkaar een verhaal vertellen die alle afzonderlijke onderdelen samen naar een hoger niveau tilt. Dan hoef ik niet in een museum naar kunst te kijken,
maar dan ga ik liever naar dit restaurant om iets kunstzinnigs te proeven.
Bedankt,
B.S. Gremmer
Heerlijk gegeten in een ontspannen omgeving. De wijnen waren voortreffelijk en de gastvrouwen en heer charmant
Heerlijk gegeten en charmante bediening
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!