Deals
Deals
Korting
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
heerlijk in stijl gegeten bij het Raedhuijs in duiven. Vriendelijke begroeting waartbij onze jassen werden aangenomen waarna we naar onze plaats werden begeleid. Wijn van het huis smaakte goed, evenals de verrassend opgemaakte gerechten die werden afgewisseld met smaakvolle amuses.Al met al een geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is.
Ik had het 3 gangen menu met wijnarrangement genomen. Het voorgerecht en nagerecht waren voldoende. Ik was teleurgesteld in het hoofdgerecht, dat was niet bijzonder en het was te weinig. Het wijnarrangement was te duur voor wat er is geboden (voor 8 euro per glas mag je wel wat verwachten). Het personeel kwam gehaas...
Lees hele reviewIk had het 3 gangen menu met wijnarrangement genomen. Het voorgerecht en nagerecht waren voldoende. Ik was teleurgesteld in het hoofdgerecht, dat was niet bijzonder en het was te weinig. Het wijnarrangement was te duur voor wat er is geboden (voor 8 euro per glas mag je wel wat verwachten). Het personeel kwam gehaast over en er zat weinig tijd tussen het serveren van de opvolgende gerechten. eindoordeel: onvoldoende: Dit restaurant zal ik niet weer bezoeken.
Zeer weinig sfeer. Medewerkers draaiden een verplicht nummertje af. Wijnarrangement was zeer matig. De prijs/hoeveelheid was niet in balans. Bij het hoofdgerecht kregen we een bodempje rode wijn; voor bijna 8 euro per glas verwacht ik meer. Heb in andere restaurants in de omgeving lekkerder gegeten tijdens de restaurantweek. Dit is voor mij zeker niet voor herhaling vatbaar.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!