Deals
Deals
Korting
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een mooie ambiance en uiterst vriendelijk personeel. De hapjes en de amuse waren heerlijk, m.n. het bitterballetje van hoender was erg lekker. Het voorgerecht, een terrine van makreel met gerookte zalm, was wat gewoontjes en niet heel erg verfijnd. Het hoofdgerecht, gebraden eendenborst met een loempia en rode kool ...
Lees hele reviewEen mooie ambiance en uiterst vriendelijk personeel. De hapjes en de amuse waren heerlijk, m.n. het bitterballetje van hoender was erg lekker. Het voorgerecht, een terrine van makreel met gerookte zalm, was wat gewoontjes en niet heel erg verfijnd. Het hoofdgerecht, gebraden eendenborst met een loempia en rode kool met een aardappelkoekje, was heerlijk. Jammer dat het loempiatje een beetje droog was en het aardappelkoekje iets meer op smaak had kunnen worden gebracht, maar dat is een kwestie van smaak. De eend, rode kool en de gevogeltesuas waren heerlijk. Het kaasplankje was prima, al was het laatste kaasje iets te scherp naar mijn smaak.
Samengevat een leuke en lekkere avond gehad bij het Raedhuys, ik ga er zeker nog een keer naar toe om er a la carte te gaan eten.
Wij zijn super tevrede, het menu was erg goed en we hebben heerlijk gegeten.
Wij hebben gister met 3 vriendinnen mogen genieten van een heerlijk diner in uw restaurant. We hebben vanaf minuut een genoten van alle lekkere amuses die naast het menu ook nog werden geserveerd. Om het menu nog niet prijs te geven reageren we inhoudelijk niet, maar voor de mensen die nog moeten gaan; Enjoy het is een avondje genieten! Bedankt.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!