Deals
Deals
Korting
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hebben zoals gewoonlijk weer heerlijk hier gegeten gisteravond. Wij zijn hier nu voor de zesde keer geweest en alles blijft op niveau. Het dessert daar moet je van houden. Het was zwarte curry ijs met ananas en een rolletje met witte chocolademousse. Mijn man vond het geweldig, maar voor mij en mijn zusje was he...
Lees hele reviewWij hebben zoals gewoonlijk weer heerlijk hier gegeten gisteravond. Wij zijn hier nu voor de zesde keer geweest en alles blijft op niveau. Het dessert daar moet je van houden. Het was zwarte curry ijs met ananas en een rolletje met witte chocolademousse. Mijn man vond het geweldig, maar voor mij en mijn zusje was het ijs te kruidig.Vond het bijzonder, maar was niet mijn smaak. Geef mij maar gewoon zoet.Ik had als enige een koffie servies( met friandises) besteld ( de andere hadden alleen koffie besteld), maar kregen voor 4 personen. Dit werd keurig opgelost. Mijn tafelgenoten konden heerlijk meegenieten en wij hoefde maar voor 1 persoon af te rekeken.Wij komen zeker weer terug.Een toprestaurant in onze eigen woonplaats.
Heerlijk gegeten
De sfeer was bijzonder gezellig, druk bezet zonder lawaaioverlast. Bediening was erg vriendelijk en attent zonder opdringerig te zijn. De keuken was uitmuntend, erg leuke verrassende amuses tussendoor.
Goede wijn. Eigenlijk alleen maar pluspunten. Top restaurant!!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!