Deals
Deals
Korting
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In de restaurantweek voortreffelijk gegeten bij dit restaurant ! Toen we aan tafel gingen stonden er al lekkere hapjes klaar zoals olijven en chorizo. Daarna werden we verrast met 4 kleine amuses en heerlijk brood met boter/olijfolie. Er werd gevraagd of we een kan kraanwater wilden en dit werd ook steeds zonder te ...
Lees hele reviewIn de restaurantweek voortreffelijk gegeten bij dit restaurant ! Toen we aan tafel gingen stonden er al lekkere hapjes klaar zoals olijven en chorizo. Daarna werden we verrast met 4 kleine amuses en heerlijk brood met boter/olijfolie. Er werd gevraagd of we een kan kraanwater wilden en dit werd ook steeds zonder te vragen aangevuld, helemaal top!
Het voorgerecht (vis) was heerlijk. Hoofdgerecht met gevogelte lekker maar heel weinig vlees Toen weer een glaasje met een lekkere crèmige massa van van procecco/citroen. Het parfait toetje was verrukkelijk en de koffie werd geserveerd met een schaaltje tiramisu. Voor een paar euro extra kreeg je ook nog eens zoete hapjes en bonbons bij de koffie. De huiswijn a 25 euro smaakte goed. Vooral de extraatjes naast het menu maakten het geheel erg lekker en gezellig.
Het was een geweldige avond! Je wordt hier echt in de watten gelegd. Het eten is heerlijk. Je krijgt buiten de gerechten om lekker brood en geweldige amuses. Het kaasplankje is een absolute aanrader! 't Raedhuys bedankt!
Zeer gastvrij.
Voortreffelijke maaltijden.
Goede bediening.
Fijne sfeer.
Kortom een reden om weer naar toe te gaan!!!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!