Deals
Deals
Korting
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,5 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 73,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij 't Raedthuys* en laat je culinair verwennen met het 10-gangen Michelin menu voor slechts € 75,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Prettige ontvangst, gezellige ambiance, eten was prima, leuk de verassingsamuses en een prima sommelier. Vegetarisch kan met meer fantasie
Zaterdag 4 september jl. gebruik gemaakt van de met een week verlengde 'Restaurantweek'omdat een reservering om in een ander restaurant te eten niet door kon gaan. We hebben daar geen spijt van gehad, integendeel. Of het nu voorgerecht, verrukkelijke amuses, hoofdgerecht dan wel toetje betrof: alles was van een gewe...
Lees hele reviewZaterdag 4 september jl. gebruik gemaakt van de met een week verlengde 'Restaurantweek'omdat een reservering om in een ander restaurant te eten niet door kon gaan. We hebben daar geen spijt van gehad, integendeel. Of het nu voorgerecht, verrukkelijke amuses, hoofdgerecht dan wel toetje betrof: alles was van een geweldig niveau. We maakten geen gebruik van het wijnarrangement, maar bestelden een fles witte huiswijn, die met een prijs van € 21,00 werkelijk waar voor zijn geld was. Kruidig, met een lange afdronk. Kraanwater op ons verzoek, in een karaf, gekoeld met ijsblokjes. Heerlijke warme broodjes met boter dan wel olijfolie: net zo veel als we wilden. Uitstekend tempo waarmee de gerechten door kwamen. Bij een review past natuurlijk ook een 'kritische noot'. Het enige wat ik wat 'overdone' vind, is, dat de bediening ook nog je glas water steeds bijvult. Je krijgt dan een beetje het gevoel dat je je best moet doen om je glas dan leeg te hebben. Maar dat is dan ook spijkers op laag (kraan)water zoeken. We komen graag (voor de derde keer) terug. Lijstaanvoerder in de recensies van De Gelderlander: dik verdiend.
de terechte nummer 1 in de Gelderlander
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!