Brasserie Doddendael

Frans |
(303)
95% aanbevolen

4-gangen Chef's Streekmenu € 52,50 € 42,-

8.7

Brasserie Doddendael

Frans | | Menu
(303)
95% aanbevolen

4-gangen Chef's Streekmenu € 52,50 € 42,-

BOEK NUBOEK NU

Deal

Deal

4-gangen Chef's Streekmenu
€ 52,50 € 42,-
20%
Korting
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

SpecialNotes

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij Brasserie Doddendael en laat je culinair verwennen met het 4-gangen Chef's Streekmenu voor slechts € 42,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

BOEK NUBOEK NU
  • Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
  • Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier

Wat 303 mensen zeggen over Brasserie Doddendael

8.7 Gebaseerd op 303 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellige start bij de haard maar dat duurde geen 5 minuten of we moesten met ons broodje en smeersels gelijk aan tafel want het voorgerecht was er al. Een koud voorgerecht van asperges met een gepocheerd ei en dus ook nog ons broodje en een paar plakjes dun gesneden wordt. Zag er wel leuk uit en de smaak was prima....

Lees hele review

Gezellige start bij de haard maar dat duurde geen 5 minuten of we moesten met ons broodje en smeersels gelijk aan tafel want het voorgerecht was er al. Een koud voorgerecht van asperges met een gepocheerd ei en dus ook nog ons broodje en een paar plakjes dun gesneden wordt. Zag er wel leuk uit en de smaak was prima.
Als snel hierna kregen we de wijn voor bij het tussengerecht. We hadden een wijn arrangement erbij genomen. Dit tussen gerecht, simpel gebakken kabeljauw, smaak wel ok maar zeker niet speciaal, heeft zeker 45 minuten op zich laten wachten en onze wijn was al bijna op. Waarom hadden ze ons niet bij de haard laten zitten en ons broodje op laten eten en het voorgerecht 20 minuten later gedaan?????
Hierna ging het rap door met het hoofdgerecht, een stukje lam op risotto met door de risotto groente en kruiden tezamen met patat en een bakje sla. Dit was wel heel erg lekker maar de opmaak ook weer aan de simpele kant. Het toetje was een bolletje vanille ijs met een plakje aardbei bavarois en een staafje chocolade. Geen speciale smaken maar gewoon zoals je het ook in de winkel koopt.

Al met al bijna 100 euro voor een vaststaand menu wat eigenlijk niet speciaal was, zowel de opmaak als de smaken.
De brasserie zelf is erg leuk in de slotkelder. Wel komt er veel kou langs de ramen naar beneden en trekt op je nek.
De bediening is prima, beleeft en attent.

Misschien als je van de kaart eet dat het dan anders is. We gaan dit misschien nog eens proberen maar een klanten trekker, wat volgens mij de restaurant week moet zijn was dit niet direkt.....

Peter & Magda op 19 maart 2019

"Heerlijk gegeten!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

We hadden het 4-gangen "restaurantweek" menu, daarbij namen we het wijnarrangement (4 glazen) + fles tafelwater voor € 17,50 p.p.

Vooraf aan het 4-gangen menu kregen we een plankje met worst (flinterdun gesneden), tomatendip die erg lekker was, boter en 1 minibroodjes p.p. Serveer gewoon 2 minibroodjes p.p. Een ...

Lees hele review

We hadden het 4-gangen "restaurantweek" menu, daarbij namen we het wijnarrangement (4 glazen) + fles tafelwater voor € 17,50 p.p.

Vooraf aan het 4-gangen menu kregen we een plankje met worst (flinterdun gesneden), tomatendip die erg lekker was, boter en 1 minibroodjes p.p. Serveer gewoon 2 minibroodjes p.p. Een beetje meer vulling vooraf is welkom zeker gezien de grootte van de eerste twee gerechtjes en de hoeveelheid tomatendip en boter. Daarbij de worst wat dikker gesneden en iets meer, we hebben deze nauwelijks kunnen proeven, zo weinig en dun gesneden.

Het voorgerecht was een heel klein gerechtje met groene asperges, hammayo, kwarteleitje en andere drupjes met smaak met daarbij erwtenscheuten, wij vonden het lekker en verassend smaken.
Het tweede gerecht was kabeljauwfilet(tje) met zeekraal en een wortelcrème. Deze was nogal vlak van smaak, had voor ons wat spannender gemogen. Kabeljauwfilet was wel goed bereid, niet te droog niet te rauw, precies goed.

De twijfel sloeg wel toe want het eerste twee gerechtjes waren wel erg klein en we hadden voor het gevoel nog "niets" gegeten en de eerste twee glazen wijn sloegen enigszins toe ;-) (we kwamen met een lege maag).

Het hoofdgerecht was lamsrump, geserveerd op bulgur, ras el hanout, hazelnoot en een jus. De Bulgur was heerlijk op smaak en de lamsrumb was van een goed formaat en superlekker: mals, precies goed (iets minder dan medium), wij vonden het heerlijk. Bij het hoofdgerecht werden frietjes in een puntzak en een kleine salade geserveerd. Frietjes waren lekker knapperig en goed heet (wat kan er fout gaan aan friet, nou heel veel...). Salade was lekker fris en neutraal, prima.

Het nagerecht was aardbeienbavarois met kletskop, crumble, vanile-ijs, wat cress en een soort bessenjam-crème. De aardbeienbavarois vond ik minder, te aromatisch. Rest van het nagerecht was lekker.

De bijpassende wijnen waren heerlijk,

De bediening vonden we wat minder, wij hadden 2 jonge meiden, wel enthousiast die echt hun best deden en vriendelijk, maar ook soms onhandig omdat ze het niet wisten wat te doen. Wijn 2e gerecht kwam te laat. De (hoofd)serveerster moest soms bijspringen. Jonge bediening is prima, maar instrueer goed, geef ze basiskennis over de wijnen, wat geserveerd wordt en wat er aan drankjes is, ze moesten vaak navragen.

Al met al hebben wij genoten van een avondje uit eten.
Prijs-kwaliteit een 9!

Mieke op 16 maart 2019

" Bar slecht"
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Voorgerecht een 1
Tussengerecht leek een amuse
Hoofdgerecht te lang gebraden, dus gort droog
Nagerecht was Goed.
Bediening door een paar tieners die slecht Waren getraind .
De dame die de leiding had snapte het ook niet, bij een van de gasten werd het voorgerecht op het servet gezet.
Kortom, zonde van het geld en de avond

A.v.Sambeek op 16 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ewijk e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Doddendael

Keuken: Frans

Brasserie Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, dat vlakbij Nijmegen in het mooie Land van Maas en Waal ligt in het Gelderse Ewijk. In het slot is een brasserie te vinden, waar je geweldig kunt eten en drinken met hoogwaardige en culinaire gerechten. Omringd door een slotgracht waaromheen lisdodden groeien, is het slot een sfeervolle en prachtige plek voor een geweldig weekendje weg. Maar ook voor een avondje genieten ben je bij Brasserie Doddendael aan het juiste adres. Sfeervol genieten in een historisch pand in een restaurant dat enkel met verse (streek)producten werkt. Ga even terug in de tijd maar geniet van de gerechten van het hedendaags; bij Brasserie Doddendael kan het!

BOEK NUBOEK NU

Boek nu

BOEK NU
Alle restaurantdeals in Ewijk e.o.

Veelgestelde vragen

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen. Je kunt je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden