Gasterij 't Oaldershoes

Nederlands, Vis en zeevruchten | €€
8,9 (59 reviews)
98% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 52,50 € 36,50

Gasterij 't Oaldershoes

Nederlands, Vis en zeevruchten | €€
8,9 (59 reviews)
98% aanbevolen

3-gangen Chef's diner € 52,50 € 36,50

Deal
3-gangen Chef's diner
€ 52,50 € 36,50

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij Gasterij 't Oaldershoes en laat je culinair verwennen met het 3-gangen Chef's diner voor slechts € 36,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 59 mensen zeggen over Gasterij 't Oaldershoes

8.9 Gebaseerd op 59 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

5.7 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 5

Jammer, de biefstuk was taai en de eend smaakte niet. Alle sauzen erg zoet.
Wel heerlijke wijn..

ET Bakker op 26 augustus 2020
Geverifiëerd
Robert heeft gereageerd op 26 augustus 2020

Geachte mevrouw / heer Smit,

We betreuren dat u "achteraf" niet tevreden bent. Op het moment van aanwezigheid in onze Gasterij heeft mijn team van de bediening u gevraagd of alles naar wens was en dat was het. Als de biefstuk taai was dan zou ik hiervan direct melding maken en tevens met de eend hetzelfde verhaal. Alles was naar wens zo hebben wij ervaren. Wij ontkennen niet dat er wel eens wat mis kan zijn, maar de keukenbrigade doen hun uiterste best om het perfecte gerecht met de juiste smaken te serveren. Jammer dat dit bij u niet het geval was en wat me helemaal steekt, dat we de kans niet krijgen om het te herstellen. Nog geen 12 uur later schrijft u de bovenstaande recensie en dat vinden we jammer en op zijn zachtst gezegd niet "eerlijk". Dit verdiend geen schoonheidsprijs aan uw adres en hoop dat u in de toekomst (misschien bij ons) of elders wel direct de bediening op de hoogte stelt van de situatie, zodat deze tijdig kan inspelen en u niet "negatief" schrijvend in de pen hoeft te klimmen.

Met vriendelijke groet,

Robert Gerritsjans
Eigenaar Gasterij 't Oaldershoes


"Gezellig lekker "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Kleinschalig,goede sfeer,wel gesprekslawaai van naaste familietafel. Prima menukaart. Goede wijn.

Henri ten Brinke op 10 november 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heel goed

Freddie Nijland op 28 oktober 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Prima gegeten in een gezellige sfeer.

Wilfried RF Notten op 26 oktober 2019
Geverifiëerd

"echt een aanrader"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

We konden ons 3-gangen menu (van de restaurantweek) zelf samenstellen van de kaart. Het eten was heerlijk. Een klein aandachtspuntje is de grootte van het vlees op de verschillende borden. Er was bij ons aan tafel een behoorlijk verschil tussen de tournedos op het ene bord en die op het andere bord (x1,5).... Dat mag eigenlijk niet gebeuren...

genieter op 06 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Delden e.o.

Toon telefoonnummer

Over Gasterij 't Oaldershoes

Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten

Gasterij 't Oaldershoes in Delden is een gezellig en authentiek restaurant die de Engelse sfeer uitademt. Voor het restaurant staat een rode Engelse telefooncel, waardoor de sfeer van de gasterij al gelijk bepaald is.

't Oaldershoes bestaat al sinds 1882, de tijd dat het pand functioneerde als zuivelwinkel met zijn alom bekende eigengemaakte ijs. Waar het ijs vervangen is door culinaire verwennerijen, is de gastvrijheid en gezelligheid bewaard gebleven.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Delden e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden