Salty Seafood Restaurant
Vis en zeevruchten4-gangen Gault&Millau menu + extra's € 75,- € 60,-
Salty Seafood Restaurant
Vis en zeevruchten4-gangen Gault&Millau menu + extra's € 75,- € 60,-
Deal
4-gangen Gault&Millau menu + extra's
€ 75,-
€ 60,-
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Salty Seafood Restaurant en laat je culinair verwennen met het 4-gangen Gault&Millau menu + extra's voor slechts € 60,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 8 mensen zeggen over Salty Seafood Restaurant
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Verrassend de inktvis kon met B.V. met chevice zachter. Als een fles wijn er niet is en een”soortgelijke” wel mag die niet onverwachts zonder vooraankondigingen €25 duurder zijn!!! Verder toch wel goed gegeten
Ik vind eten vrij sterk van smaak met iets te vaak sojasaus. Bediening heel prettig en voorkomend. Je werd echt als gast binnengehaald.
Sfeer, eten, bediening super. kritiekpuntje, eur 6 voor een fles water ...je zou ook de franse gewoonte van een karaf water op tafel kunnen gaan hanteren.
Het eten is echt heel erg goed!
Wat een fijn restaurant qua sfeer, klantvriendelijkheid en eten. De chef hoort dat ik iets erg lekker vind en zorgt dat het ook als amuse geserveerd wordt. En nee het was niet een standaard amuse. De bediening hoeft niets meer te leren, dank voor een fijne avond.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.
Over Salty Seafood Restaurant
Keuken: Vis en zeevruchten
Nino Willems is een jonge enthousiaste chef-kok met een schat aan ervaring in toprestaurants. Hij werkt bij Beluga (**) in Maastricht, gaat vervolgens naar De Kromme Watergang (**) in Breskens die hij na een paar jaar verruilt voor De Librije (***) in Zwolle. Na zeven fantastische leerzame jaren is het tijd voor een volgend carrièremove: een eigen zaak.
Dat doet hij samen met Aysen Bilal, die werkte als gastvrouw bij De Librije en Poppe.