Deal
4 course Gault&Millau menu + extra's
€75
€60
FNV makes dining out in luxury for everyone during the FNV Restaurant event. Save with the FNV for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.
Book now at Salty Seafood Restaurant and enjoy a wonderful 4 course Gault&Millau menu + extra's for €60. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note! The discount is only valid with a online reservation
The discount is calculated over your total bill excluding drinks.
For more information please refer to our terms and conditions.
Reserve a table Reserve a tableWhat 8 people say about Salty Seafood Restaurant
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Verrassend de inktvis kon met B.V. met chevice zachter. Als een fles wijn er niet is en een”soortgelijke” wel mag die niet onverwachts zonder vooraankondigingen €25 duurder zijn!!! Verder toch wel goed gegeten
Ik vind eten vrij sterk van smaak met iets te vaak sojasaus. Bediening heel prettig en voorkomend. Je werd echt als gast binnengehaald.
Sfeer, eten, bediening super. kritiekpuntje, eur 6 voor een fles water ...je zou ook de franse gewoonte van een karaf water op tafel kunnen gaan hanteren.
Het eten is echt heel erg goed!
Wat een fijn restaurant qua sfeer, klantvriendelijkheid en eten. De chef hoort dat ik iets erg lekker vind en zorgt dat het ook als amuse geserveerd wordt. En nee het was niet een standaard amuse. De bediening hoeft niets meer te leren, dank voor een fijne avond.
Map All restaurant deals in Zwolle
About Salty Seafood Restaurant
Cuisine: Seafood
Nino Willems is a young enthusiastic chef with a wealth of experience in top restaurants. He worked at Beluga (**) in Maastricht, then went to De Kromme Watergang (**) in Breskens, which after a few years he exchanged for De Librije (***) in Zwolle. After seven fantastic learning years, it is time for the next career move: his own business.
This he does together with Aysen Bilal, who worked as a hostess at De Librije and Poppe.