De Oude Betuwe

Frans, Nederlands | | Menu
8,5 (72 reviews)
98% aanbevolen

3-gangen Chef's diner met glas prosecco € 46,95 € 32,50

De Oude Betuwe

Frans, Nederlands | | Menu
8,5 (72 reviews)
98% aanbevolen

3-gangen Chef's diner met glas prosecco € 46,95 € 32,50

Deal
3-gangen Chef's diner met glas prosecco
€ 46,95 € 32,50

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij De Oude Betuwe en laat je culinair verwennen met het 3-gangen Chef's diner met glas prosecco voor slechts € 32,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 72 mensen zeggen over De Oude Betuwe

8.5 Gebaseerd op 72 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Uit eten in Tricht"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vriendelijk personeel, goeie timing tussen de gangen. Prima sfeer, wel een beetje rumoerig.

Tony Janssen op 25 februari 2024
Geverifiëerd

"Voor herhaling vatbaar "
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten en super vriendelijke bediening.. aanrader!

A Van Maren op 24 december 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke avond gehad. Ze hebben een speciaal actie menu; gerechten die onder de klassiekers vallen met een enkel niet alledaags gerecht. De klassiekers zijn echt goed bereid, de bediening is prima, de wijnen (en port) heerlijk. Sfeer heel gezellig, huiskamer sfeer. Prijs kwaliteit verhouding dik in orde! Komen graag nog eens terug!

Ilse op 02 december 2023
Geverifiëerd

"Top avondje uit eten"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Leuke ambiance om te zitten! Goed personeel, aardige meiden die het wel snappen. Actiemenu was top! Wij komen zeker hier nog eens terug.

Marcel Van den Dobbelsteen op 20 november 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten in een zeer gemoedelijke sfeer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten met zijn zessen in een zeer gemoedelijke sfeer. Wij hadden gereserveerd via het Lidl Restaurantweken voucher.
Eten voortreffelijk, keuze uit drie heerlijke voor/hoofd en nagerechten. Bij elk onderdeel van het menu ook gekozen voor een bijpassende verrassings wijn, zeker een aanrader en erg leuk om ...

Lees hele review

Heerlijk gegeten met zijn zessen in een zeer gemoedelijke sfeer. Wij hadden gereserveerd via het Lidl Restaurantweken voucher.
Eten voortreffelijk, keuze uit drie heerlijke voor/hoofd en nagerechten. Bij elk onderdeel van het menu ook gekozen voor een bijpassende verrassings wijn, zeker een aanrader en erg leuk om dit zo eens een keer te doen.
Bediening attent en vriendelijk, complimenten hoor, kortom, we hebben een heerlijke avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar.

Arie op 19 november 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Tricht e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Oude Betuwe

Keuken: Frans, Nederlands

In het pittoreske dorpje Tricht, gelegen aan de Linge en omringd door velden vol met fruitbomen, bevindt zich het prachtige restaurant De Oude Betuwe. Bij De Oude Betuwe maken ze maar al te graag gebruik van hun moestuin die met de seizoenen heerlijke groenten en kruiden oplevert. De chef stopt deze met veel passie in zijn gerechten die de basis hebben van verscheidene Europese keukens. Geniet van de ongedwongen sfeer en gezelligheid in het huiselijke restaurant De Oude Betuwe!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Tricht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden