Waanzinnig
Nederlands | € | Menu3-gangen Chef's diner € 39,50 € 29,50
BOEK NUBOEK NUDeal
Deal
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Waanzinnig en laat je culinair verwennen met het 3-gangen Chef's diner voor slechts € 29,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 176 mensen zeggen over Waanzinnig
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Leuke over met echt gevoel voor humor 😄
Mooie sfeervolle inrichting. Je kunt er rustig eten, geen haast en drukte om je heen.
Heb lekker gegeten ma 45ar dat je 2 euro bij een kaasplankje moet betalen en naar mijn mening de rekening niet klopt raad ik dit restaurant niet aan mijn 3 gangen menu was 2x 31,50 min 20 euro is 43 moest 45 plus 15 drank af rekenen is 60 moet 64 euro betalen klopt niet voor mijn hoeft het niet meer
Plattegrond Alle restaurantdeals in Tilburg e.o.
Over Waanzinnig
Keuken: Nederlands
Gezond eten vinden ze belangrijk bij restaurant Waanzinnig in Tilburg. Net zo belangrijk vinden zij het gebruik van producten met een eerlijke afkomst. Bij restaurant Waanzinnig maken ze in de gerechten gebruik van ambachtelijke, veelal biologische streekproducten. Gerechten geïnspireerd op de seizoenen en overwegend vegetarisch. Daarnaast staan er voor de vlees- en visliefhebber ook een aantal gerechten op onze menukaart.
Het restaurant kiest het allerliefst voor biologische producten. Daarbij maken ze altijd de afweging welke producten zij het meest verantwoord vinden. Het restaurant verkiest dan ook producten uit de streek boven die van verre komen.