Silver

Nederlands, Vis en zeevruchten | €€€
9,2 (54 reviews)
94% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau diner € 75,- € 59,-

Silver

Nederlands, Vis en zeevruchten | €€€
9,2 (54 reviews)
94% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau diner € 75,- € 59,-

Deal
4-gangen Gault&Millau diner
€ 75,- € 59,-

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij Silver en laat je culinair verwennen met het 4-gangen Gault&Millau diner voor slechts € 59,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 54 mensen zeggen over Silver

9.2 Gebaseerd op 54 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Een tegenvaller"
6.3 Keuken 5 | Service 7 | Sfeer 7

Al met al een ervaring met een nare nasmaak. Zolang de gerechten koud waren, ging het prima. Op ons hoofdgerecht ruim een uur moeten wachten, waarschijnlijk omdat het voor de keuken makkelijker was om alles in 1 keer te doen (mensen die ruim na ons binnenkwamen, zaten toch aan dezelfde gang). Door het lange wachten ...

Lees hele review

Al met al een ervaring met een nare nasmaak. Zolang de gerechten koud waren, ging het prima. Op ons hoofdgerecht ruim een uur moeten wachten, waarschijnlijk omdat het voor de keuken makkelijker was om alles in 1 keer te doen (mensen die ruim na ons binnenkwamen, zaten toch aan dezelfde gang). Door het lange wachten hebben wij de laatste gang moeten overslaan, omdat ik na 4 uur zitten echt niet meer kon (zwanger). Ook was het echt bloed en bloedheet binnen, waardoor het niet meer vol te houden was.
Het concept van het zero waste is erg goed bedacht, minder in de uitvoering naar onze mening. Alles was hierdoor vrij hetzelfde.
In de vis gang niet 1, maar 2 graten (!) vinden, vind ik ronduit schandalig. Aangezien de bediening niet eens vroeg of het gesmaakt had, ook geen kans gehad om hier wat van te zeggen. Verder had mijn partner met het wijnarrangement er erg veel moeite mee, dat hij 2 opties kreeg voor de wijn. Een "slokje" of halve glazen, waarbij hij voor het laatste had gekozen. Echter kreeg hij alsnog maar minuscule beetjes, waardoor hij van de gastvrouw nog een refill kreeg. Die vervolgens wel á la €5.- voor een slokje wijn op de bon stond. Ik snap dat ze het moeten verdienen aan de drank, maar dit is nogal uit verhouding.

Voor ons geen aanrader

M op 01 juli 2024
Geverifiëerd

"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig 6 gangen diner met bijpassende wijnen. Gezellig ingericht en vriendelijk personeel. Echt een aanrader!

Richard Huybens op 16 juni 2024
Geverifiëerd

"Fantastisch heerlijke avond!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch heerlijke avond met een top menu! Uit de kunst! Gaan zeker nog een keer!

De genieter op 09 juni 2024
Geverifiëerd

"Aanrader "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mooie opmaak van borden, veel aandacht aan besteed, enthousiaste bediening met veel passie voor het eten en drinken.

Alex Gramberg op 08 juni 2024
Geverifiëerd

"Een genot voor de smaakpapillen "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Genoten van het heerlijke eten en de wine tasting in een mooie ambiance.

Esther Prent op 21 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lelystad e.o.

Toon telefoonnummer

Over Silver

Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten

In de hoofdstad van de provincie Flevoland, Lelystad, vind je restaurant Silver aan de rand van het Zilverpark. Het in het centrum gelegen restaurant is sinds september 2017 een culinaire hotspot waar heerlijk eten en goede wijnen samenkomen.

Bij Restaurant Silver kun je genieten van innovatieve en vernieuwende gerechten, gebaseerd op klassieke technieken. De gerechten worden bereid met verse producten die het seizoen te bieden heeft, op een eigentijdse en moderne wijze. Passie en liefde voor koken met daarbij mooi aansluitende dranken is waar het allemaal om draait bij Silver.

Met deze passie zorgt het team ervoor dat het een echt ontspannen avond uit is! En dat alles op een eigentijdse en moderne wijze. Gastvrijheid omarmt je op het moment dat je restaurant Silver binnenstapt. Het restaurant is licht met schitterende armaturen aan het plafond en subtiele accenten. Een mooie glaspartij gunt gasten een blik in de keuken. Ze laten je graag ongedwongen genieten in een mooie ambiance; gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. Iedereen staat voor jou klaar om er een heerlijk ontspannen avondje uit van te maken met een heuse smaakbeleving! De sfeer van Restaurant Silver is modern en rustig zodat alle aandacht uitgaat naar de heerlijke gerechten met verrassende smaken geserveerd met bijpassende wijnen.

Ga jij deze culinaire uitdaging aan? Boek dan een tafel bij Silver en beleef het zelf!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Lelystad e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden