Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos

Dutch | | Menu
8,0 (52 reviews)

3 course Fletcher's Selection menu €39 €19.50

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos

Dutch | | Menu
8,0 (52 reviews)

3 course Fletcher's Selection menu €39 €19.50

Deal
3 course Fletcher's Selection menu
€39 €19.50

FNV makes dining out in luxury for everyone during the FNV Restaurant event. Save with the FNV for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.

Book now at Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos and enjoy a wonderful 3 course Fletcher's Selection menu for €19.50. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.

Please note! The discount is only valid with a online reservation

The discount is calculated over your total bill excluding drinks.

For more information please refer to our terms and conditions.

Reserve a table Reserve a table

What 52 people say about Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos

8.0 Based on 52 reviews. 67% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

5.3 Cuisine 8 | Service 3 | Atmosphere 5

Na een geslaagde eerste kennismaking heb ik met een zakenrelatie afgesproken voor een lunch. Het eten, daar was wederom niets op aan te merken. Top verzorgd. De bediening was helaas een ander verhaal. De wat oudere ober maakte een gehaaste, zenuwachtige indruk en was buitengewoon onvriendelijk, op het onbeschofte af...

Read full review

Na een geslaagde eerste kennismaking heb ik met een zakenrelatie afgesproken voor een lunch. Het eten, daar was wederom niets op aan te merken. Top verzorgd. De bediening was helaas een ander verhaal. De wat oudere ober maakte een gehaaste, zenuwachtige indruk en was buitengewoon onvriendelijk, op het onbeschofte af. Ook de andere gasten werden bediend in een wolk van onvriendelijkheid.
Het was nogal in schril contrast tot de vorige keer, toen ik bediend werd door de receptioniste die zeer vriendelijk en correct was, en passie voor haar werk uitstraalde. Haar vriendelijke en gastvrije houding zou een dikke 10 gescoord hebben. De onvriendelijke ober mag af geserveerd worden.

M. Post Post at 08 July 2013

8.7 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 8

Wij hebben genoten van het diner in het restaurant van Het Veluwse Bos. Bij binnenkomst erg gastvrij ontvangen door de receptionist. We mochten zelf een tafel kiezen in het restaurant en werden al snel geholpen door één van de medewerkers, het restaurant ziet er modern aangenaam uit. We begonnen met een heerlijk ape...

Read full review

Wij hebben genoten van het diner in het restaurant van Het Veluwse Bos. Bij binnenkomst erg gastvrij ontvangen door de receptionist. We mochten zelf een tafel kiezen in het restaurant en werden al snel geholpen door één van de medewerkers, het restaurant ziet er modern aangenaam uit. We begonnen met een heerlijk aperitief en konden rustig de keuze van ons menu maken. De zalm en de eendenborst is echt een aanrader. Beiden waren we zeer te spreken over de keuken, de gerechten waren goed, net voldoende en werden mooi geserveerd. De bediening was zeer vriendelijk en alert. Lette goed op en wij kwamen niets tekort. Het kaasplankje als afsluiting is zeker een aanrader wie van kass houd. Nogmaals, wij hebben erg genoten van ons avondje in het Veluwse Bos en komen zeker terug. Het was in één woord top!

René en Marianne Eikema at 28 April 2013

5.7 Cuisine 6 | Service 5 | Atmosphere 6

voor het water 6 euro moeten betalen! is te gek voor woorden.

Anoniem at 04 March 2013

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Wat fijn dat dit moderne restaurant weer meedoet aan de restaurantweek.
Dat wordt wederom heerlijk genieten, sinde de vorige restaurantweek meerdere keren terug geweest, de keuken blijft ons verrassen en de bediening is nog altijd even attent. Maandag direct reserveren voor een heerlijk diner...
Veluwse Bos, tot snel.

Anoniem at 02 February 2013

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Wij hebben genoten van het diner in het restaurant van Het Veluwse Bos. Bij binnenkomst erg gastvrij ontvangen door de receptioniste en onze jassen werden aangenomen. We mochten een tafeltje kiezen in het restaurant en werden al snel geholpen door één van de medewerkers, het restaurant ziet er zeer aangenaam en warm...

Read full review

Wij hebben genoten van het diner in het restaurant van Het Veluwse Bos. Bij binnenkomst erg gastvrij ontvangen door de receptioniste en onze jassen werden aangenomen. We mochten een tafeltje kiezen in het restaurant en werden al snel geholpen door één van de medewerkers, het restaurant ziet er zeer aangenaam en warm uit, een restaurant met sfeer.
We begonnen met een heerlijk aperitief en konden rustig de keuze van ons menu maken. Het brood met truffelboter, amandeltjes en olijfjes is echt een aanrader. Heerlijk om mee te beginnen.
Beiden waren we zeer te spreken over de keuken, de gerechten waren goed, voldoede en werden mooi geserveerd. Hiervover heb ik mijn complimenten gelijk uitgeproken.
De bediening was zeer vriendelijk en alert. Lette goed op en wij kwamen zeker niets tekort.
Ook heeft dit restaurant een erg mooie wijnkaart waar wij gebruik van hebben gemaakt.
Nogmaals, wij hebben erg genoten van ons avondje in het Veluwse Bos en komen zeker terug.
Het was in één woord top!

Marga Uiterweerd at 02 February 2013

Map All restaurant deals in Beekbergen

Show phone number

About Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos

Cuisine: Dutch

The Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos is located in the cozy village of Beekbergen. The restaurant is located in the heart of the Hoge Veluwe. The various menu is full of creative dishes. You are certainly in the right place for an amazing lunch or a sublime dinner! Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos owns an atmospheric restaurant and also a very pleasant bar where you can enjoy heavenly drinks. Treat yourself to a wonderful evening out! Come quickly to Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Beekbergen

Frequently asked questions

No, for most restaurants you don't have to pay upfront when you make a reservation.
Some restaurants only accept reservations with a small down payment, this is clearly indicated when making a reservation.

We would love to help you with your reservation. You can contact us by phone +31 10 211 00 90 or by email via [email protected]

Yes, you can use the same voucher code for a new reservation. This code is active again after you canceled your reservation. Any problems with your code? Please contact [email protected].

Once you have made your reservation, you will automatically receive an e-mail with an invitation to share your gastronomic experience with the restaurant in a review. Click on 'leave a review' in the e-mail and here you can write a review about the restaurant you have visited.

HEERLIJK offers

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant should to be on this website also? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities