Wat 98 mensen zeggen over Wils*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wils in Amsterdam Zuid is a fire-kissed fine dining experience waiting to be devoured. Imagine a chic restaurant perched on a top floor, with a rooftop terrace basking in the summer sun. This is the scene Wils sets, complete with a trendy vibe.
Their culinary approach is bold and flavorful. Open flames dance around...
Wils in Amsterdam Zuid is a fire-kissed fine dining experience waiting to be devoured. Imagine a chic restaurant perched on a top floor, with a rooftop terrace basking in the summer sun. This is the scene Wils sets, complete with a trendy vibe.
Their culinary approach is bold and flavorful. Open flames dance around your meal, imbuing it with smoky goodness. The menu is a playground of contrasting tastes and spices, with a surprising focus on plant-based dishes
Amuse was een zacht gegrilde wortel en een droge pretzel waarna je een kaart kreeg om tegen een meerprijs andere bites te bestellen.
Eerste 3 gerechten waren verrassend en lekker, maar het hoofdgerecht Lam was erg simpel en uitgesproken met Marokkaanse kruiden. Kaas supplement was duur en niet bijzonder.
Bedieni...
Amuse was een zacht gegrilde wortel en een droge pretzel waarna je een kaart kreeg om tegen een meerprijs andere bites te bestellen.
Eerste 3 gerechten waren verrassend en lekker, maar het hoofdgerecht Lam was erg simpel en uitgesproken met Marokkaanse kruiden. Kaas supplement was duur en niet bijzonder.
Bediening was slecht. Voor het hoofdgerecht werd bv. Het brood direct van tafel getrokken terwijl ik daar nog van zat te eten en vervolgens hebben we driekwartier op ons eten gewacht.
Kortom, totaal geen fijne ervaring en uiteindelijk wel een mega bon.
Super lekker eten en goede bediening
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Wils*
Keuken: Scandinavisch, Frans
Bij Restaurant Wils in Amsterdam weten ze hoe ze jouw vurig verlangen naar hoogstaande culinaire gerechten en gastronomie kunnen blussen met hun fenomenale gerechten! Het restaurant dankt zijn naam aan architect Jan Wils die het Olympisch Stadion heeft ontworpen voor de Spelen in 1928. Hiermee werd het olympisch vuur teruggebracht naar de stad en heeft restaurant Wils* daar haar inspiratie uit gehaald. Executive Chef Joris Bijdendijk, Head Chef Thomas Valen en hun team weten hoe zij dit vuur kunnen temmen en kunnen hun houtovens voor heerlijke en verfijnde gerechten. Proef een ongedwongen sfeer in een groots uitgepakt maar zeer intiem interieur naar inspiratie van een Amerikaanse brasserie.
Wanneer kom jij het vuur temmen bij restaurant Wils*?