Happ's

Spaans / Tapas | €€
5,9 (8 reviews)

Lekker spaanse tapas diner+ dessert € 44,50 € 34,50

Happ's

Spaans / Tapas | €€
5,9 (8 reviews)

Lekker spaanse tapas diner+ dessert € 44,50 € 34,50

Deal
Lekker spaanse tapas diner+ dessert
€ 44,50 € 34,50

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij Happ's en laat je culinair verwennen met het Lekker spaanse tapas diner+ dessert voor slechts € 34,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 8 mensen zeggen over Happ's

5.9 Gebaseerd op 8 reviews. 63% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Afzetters"
2.3 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 3

Matig eten tegen schandalige prijzen. 26,50 voor een half kannetje sangria dat naar limonade smaakt (volgens mij zat er niet eens wijn in). Ik las vantevoren positieve reviews, maar die zijn vermoedelijk door familie/vrienden geplaatst, die duidelijk ook een deel van de klandizie vormen. Het lijkt of deze mensen gee...

Lees hele review

Matig eten tegen schandalige prijzen. 26,50 voor een half kannetje sangria dat naar limonade smaakt (volgens mij zat er niet eens wijn in). Ik las vantevoren positieve reviews, maar die zijn vermoedelijk door familie/vrienden geplaatst, die duidelijk ook een deel van de klandizie vormen. Het lijkt of deze mensen geen horecaervaring hebben en vooral geld willen verdienen. De spinaziepastei was studentikoos, de 'spaanse worst' ronduit vies en met harde stukken. En de wc was smarig. Bediening liet te wensen over. Je zit mooi aan de werf, maar daarmee is alles gezegd. Ik kom hier niet meer terug.

marleen op 05 september 2024

"Genoten bij restaurants Happs"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alleen maar genieten bij restaurant Happs. Er is ruime keuze, maar we gingen voor een standaard menu. We kregen alle soorten gerechtjes. Zeer prettige ervaring.

Johan op 20 juli 2024

"Te duur"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Te duur

Roman Schaekers op 13 april 2024
Geverifiëerd

"Restaurant was closed "
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

I made a reservation (also with confirmation email), and once I got to the restaurant it was closed.

ino op 27 februari 2024
Geverifiëerd

"Tapas eten in Utrecht."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vanavond na de bios hier gegeten, en alles was tot onze tevredenheid, het eten was heerlijk,de wijn een lekkere Spaanse Rioja en het personeel heel aardig.
Bovendien is de ambiance perfect. Oké de prijs is iets meer maar daarvoor zit je wel op een prachtige plek.

W Weinreder. op 02 augustus 2023

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Happ's

Keuken: Spaans / Tapas

Klaar voor een shared dining of overheerlijke tappa's? Happ's is de plek! De spannende keuken is van ver te ruiken. Het gelegen restaurant is te vinden op de nieuwe Utrechtse gracht in het historische Utrecht.

Happ's is een plek met een groot authentiek terras en binnenruimte. Gezelligheid is het sleutelwoord van het restaurant. Wanneer komt u het proeven?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden