Chefsbar Seinpost
Frans, Vis en zeevruchten | €€6-gangen Chef's diner € 79,50 € 65,50
Chefsbar Seinpost
Frans, Vis en zeevruchten | €€6-gangen Chef's diner € 79,50 € 65,50
Deal
6-gangen Chef's diner
€ 79,50
€ 65,50
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Chefsbar Seinpost en laat je culinair verwennen met het 6-gangen Chef's diner voor slechts € 65,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 207 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was prima, alleen de rog vleugel was een beetje flauw van smaak. Maar dat mocht de pret niet drukken. De ambiance van het restaurant was prima! Het uitzicht was heel mooi en de locatie was erg rustig. Dat vonden wij fijn. Ook de gastheren waren bijzonder aardig. Kortom een aanrader!
Leuke verrassende gerechten met aparte smaken en bijpassende wijnen.
Zeker een aanrader.
Uitstekende service en -eten. Akoestiek kan beter, maar kniesoor die daarop let als er zo goed gekookt wordt.
Verrukkelijk gegeten en ‘n mooi uitgebalanceerd menu met ‘n mooi wijnarrangement
Lekker, niet alledaags eten en goede service in een prettige ambiance. Een bezoek meer dan waard.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!