Chefsbar Seinpost
Frans, Vis en zeevruchten | €€6-gangen Chef's diner € 79,50 € 65,50
Chefsbar Seinpost
Frans, Vis en zeevruchten | €€6-gangen Chef's diner € 79,50 € 65,50
Deal
6-gangen Chef's diner
€ 79,50
€ 65,50
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Chefsbar Seinpost en laat je culinair verwennen met het 6-gangen Chef's diner voor slechts € 65,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 207 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten, fijn bediend, lekkere wijnen: top!! Echt een aanrader.
We hebben hier een heerlijk avondje gehad. Een hele smaakbeleving. De chefkok kwam zelf zijn gerechten brengen en uitleggen wat er geserveerd werd.
Heerlijk gegeten! Gezellig en vriendelijk personeel!
Jammer dat aan t eind van het diner er vrij snel werd gevraagd of we wilde afrekenen. Heel de avond voelde we ons welkom, maar nu hadden we de indruk dat we snel mochten vertrekken.
Mega goed service, leuke uitleg en super lekker eten!
Met 13 personen gegeten ten behoeve van mijn afscheid bij mijn werkgever. Zelden zoveel positieve reacties gehoord van mijn collega's. Eten was van goede kwaliteit en het wijnarrangement viel goed in de smaak. Met de dieetwensen was keurig rekening gehouden. Was echt perfect en de mannen in de keuken maakten er een waar feestje van.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!