Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Chefsbar Seinpost
Frans, Vis en zeevruchten | €€Deal
Deal
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Chefsbar Seinpost en laat je culinair verwennen met het 6-gangen Chef's diner voor slechts € 65,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 227 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten. Verrassend menu. Gerechten zagen er allemaal prachtig uit, en waren echt lekker. Ook een aantal hapjes tussen het 5-gangenmenu door. Aanrader!
Fantastisch! Bijzondere gerechten en verrassende smaaksensaties!
Wij hebben een heerlijke fantastische avond gehad. Goede service en een subliem 5-gangen diner. Echt een verwennerij voor jouw tong. De gekozen wijnen zijn ook goed en passen bij elke gang. Echt om nog eens te doen. Dit kun je gerust een verborgen parel in Delft noemen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!