Chefsbar Seinpost
Frans, Vis en zeevruchten | €€6-gangen Chef's diner € 79,50 € 65,50
Chefsbar Seinpost
Frans, Vis en zeevruchten | €€6-gangen Chef's diner € 79,50 € 65,50
Deal
6-gangen Chef's diner
€ 79,50
€ 65,50
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Chefsbar Seinpost en laat je culinair verwennen met het 6-gangen Chef's diner voor slechts € 65,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 207 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De locatie is top, evenals de bediening. Gerechtjes zagen er prachtig uit, miste soms wat smaaksensatie (bijv. bij de zalm en de eend). Kaasplankje was daarentegen erg lekker. Wijnkeuze was ook treffend, heerlijke wijnen gedronken.
Kleine kunstwerken op je bord met een smaakexplosie wanneer je het in je mond stopt. Wat een team dat dit voor elkaar krijgt ….fantastisch!
Voor die prijs is perima!
Heerlijk met zijn tweeën gegeten op een maandagavond. Fijne bediening, heerlijk eten en mooi opgediend. Vijf gangen genieten
Ik vind de prijs kwaliteit top. Een van de beste restaurants in hartje Delft. Ik kom snel weer terug!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!