Chefsbar Seinpost
Frans, Vis en zeevruchten | €€6-gangen Chef's diner € 79,50 € 65,50
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Chefsbar Seinpost
Frans, Vis en zeevruchten | €€6-gangen Chef's diner € 79,50 € 65,50
BOEK NUBOEK NUDeal
Deal
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Chefsbar Seinpost en laat je culinair verwennen met het 6-gangen Chef's diner voor slechts € 65,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 218 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Geweldig - level is echt high geworden nu.
was de eerste keer hier.In kader restaurantweek.
Eten was uitstekend en zag er geweldig uit.Mooi geserveerd in bijpassend servies.
We namen een wijnarrangement erbij .Ook prima.Goede keuze in wijn.
Zeker een aanrader.Een puntje van kritiek.Had graag wat meer licht gehad op de tafel en op mijn bord.
Heerlijk gegeten, met veel lekkere smaken. Met de 5 gangen, de amuse's, en een wijnarrangement, echt een avondje uit, en de prijs viel mee.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!