Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Chefsbar Seinpost
Frans, Vis en zeevruchten | €€Deal
Deal
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Chefsbar Seinpost en laat je culinair verwennen met het 6-gangen Chef's diner voor slechts € 65,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 227 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Hele fijne avond gehad. Heerlijk gegeten, lekkere wijnen en goede service. Waren vergeten door te geven dat 1 van ons geen vlees eet. Reageerden heel goed en flexibel. Menu ter plekke aangepast. Dank!
Wanneer je geen volle borden vlees wilt maar eten dat er uit ziet als een schilderij. Waarbij warm en koud een verassing is in je mond en smaak meerdere lagen heeft.
Wij struikelden over dit restaurant in de ‘restaurantweek’ en hebben er van genoten!
Erg lekker gegeten. Eten was van goede kwaliteit, mooie opmaak. Ambiance zeer prettig evenals de bediening. Zeker een aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!