Wat 193 mensen zeggen over Kozee
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In het kader van de restaurantweek hebben wij op donderdag 2 maart hier met drie personen gegeten en het was in één woord geweldig. Een driegangenmenu van 34,50 euro dat aan alle verwachtingen voldeed. De smaken waren zeer goed op elkaar afgestemd en de bediening was zeer attent en bij iedere gang kregen we een goe...
Lees hele reviewIn het kader van de restaurantweek hebben wij op donderdag 2 maart hier met drie personen gegeten en het was in één woord geweldig. Een driegangenmenu van 34,50 euro dat aan alle verwachtingen voldeed. De smaken waren zeer goed op elkaar afgestemd en de bediening was zeer attent en bij iedere gang kregen we een goede uitleg van hetgeen werd opgediend. Leuk altijd zo'n verrassingsdiner, waarbij van te voren wel geïnformeerd werd of er eventueel ingrediënten zijn die je niet zou verdragen. Ook de wijn was heerlijk, kortom een adres om nog weer eens terug te komen.
Wij snappen dat Gault Millau Kozee een koksmuts heeft toegekend. Mooi opgemaakte verassende fijne gerechten, goed op smaak, lekkere bijpassende wijnen.
Hier komen we voor terug!
We kwamen bij Kozee terecht via de restaurantweek, omdat zij goede klantenreviews hadden. En wij werden niet teleurgesteld. Alles klopte, bediening top, lekkere gerechten met prima bijpassende wijnen. Bedankt voor de gezellige avond🤗
Plattegrond Alle restaurantdeals in Purmerend e.o.
Over Kozee
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de Koemarkt in Purmerend heten chef Phil Eikes en gastvrouw Marjolein de Reus je van harte welkom bij Kozee! Het intieme restaurant heeft een knusse setting waar je bij binnenkomen al direct thuis voelt. Dagelijks worden de gerechten bereid met gebruik van seizoensgebonden producten en worden er heerlijke wijnen geserveerd. Gastvrouw Marjolein verwent de gasten met al hun wensen en adviseert uitgekiende wijnen aan de gasten. Met een jong en enthousiast team wordt je door hen met passie op je wenken bediend! In 2023 mocht Kozee daarom ook haar eerste koksmuts ontvangen met 13 Gault&Millau punten!