Wat 953 mensen zeggen over Nomads
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten met restaurantweekmenu. Personeel is voorkomend en goed op de hoogte
Heerlijk gegeten tijdens de restaurant week. Leuk concept, goede uitleg en top bediening!
Leuk personeel en een erg fijne sfeer op het terras. Het eten was... okay. Alhoewel ik het concept kan waarderen, komt het qua eten toch niet helemaal goed uit de verf. Wij hebben hier enkele malen gegeten en de smaken zijn meer van hetzelfde en niet even uiteenlopend en authentiek als je van het concept zou verwach...
Lees hele reviewLeuk personeel en een erg fijne sfeer op het terras. Het eten was... okay. Alhoewel ik het concept kan waarderen, komt het qua eten toch niet helemaal goed uit de verf. Wij hebben hier enkele malen gegeten en de smaken zijn meer van hetzelfde en niet even uiteenlopend en authentiek als je van het concept zou verwachten.
Met het Restaurantweek had mijn vriendin bijvoorbeeld Vietnam. Haar gerechten bestonden uit zalm met dikke romige sauzen, iets wat zelfs qua essentie en culinaire filosofie totaal niet Vietnamees is. Een van de gerechten was bánh bèo, maar afgewerkt met olijfolie (?). Met Westerse cuisine zijn ze toch iets meer thuis. Ik had Peru en dat kwam wel aardig in de buurt, ook het Nikkei gerecht dat ik had gekregen.
Dat gezegd hebbende is het eten nog steeds prima te eten. De naam/thema past er alleen vaak niet bij. Dus ik zou Nomads nog steeds aanraden voor de sfeer, het personeel, en tenminste het idee.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Nomads
Keuken: Aziatisch, Zuid-Amerika
In voor een echt avontuur? Ga mee op een culinaire wereldreis!
NOMADS trekt als echte nomaden de wereld rond op zoek naar naar onontdekte smaken, spannende producten en authentieke food belevingen. Jaarlijks reizen zij naar twee verschillende landen. Hier doen zij inspiratie op, volgen kookworkshops en vullen hun backpacks met lokale producten op de markt.
Gedurende 6 tot 9 maanden presenteert NOMADS het mooiste wat zij tijdens hun reis ontdekt hebben. Ieder gerecht heeft een eigen verhaal en een eigen oorsprong en het personeel wil dit maar al te graag met je delen. Zo nemen ze je mee op reis en laten je kennis maken met al het bijzonders dat hun bestemmingen te bieden hebben.