Wat 388 mensen zeggen over Jaspers
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Booked a restaurant during the "restaurant week". Have some mixed experiences with restaurants during this week because they sometimes do some concessions with their menu. Not at Jaspers! This was excellent. Their wine tasting was well balanced and their dishes of goose pate, steamed oysters, braised meat etc... all...
Lees hele reviewBooked a restaurant during the "restaurant week". Have some mixed experiences with restaurants during this week because they sometimes do some concessions with their menu. Not at Jaspers! This was excellent. Their wine tasting was well balanced and their dishes of goose pate, steamed oysters, braised meat etc... all those dishes were excellent. The staff was friendly, well organised and the chef is visiting the tables to stay in contact with the customers. We will certainly return!
Vanaf binnenkomst tot vertrek hebben wij een heel enthousiast team om ons heen gezien; jonge mensen die er duidelijk zin in hadden! Het eten was verrassend en hoogstaand. Doordat wij een tafel hadden met zicht op de open keuken was het een extra mooie bijkomstigheid om te zien hoe er werd gewerkt met de super verse producten. Een 10!
Wij zijn zeer verrast met een heerlijk menu en geweldige service tijdens de restaurant week bij Restaurant Jaspers!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Jaspers
Keuken: Mediterraans, Frans
Restaurant Jaspers is gevestigd op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Geniet hier van een de totale beleving van pure gerechten, mooie wijnen en een verrassende sfeer.
Het menu van Restaurant Jaspers verandert om de 14 dagen maar u kunt ook altijd a la carte bestellen. De gerechten worden samengesteld uit verse streekproducten. Ieder bezoek aan restaurant Jaspers is een unieke culinaire belevenis.
De bijzondere open keuken van restaurant Jaspers is het pronkstuk van het restaurant. Hier laat de chef zijn technieken zien. Er is een bijpassend wijnarrangement samengesteld om de voortreffelijke smaakcombinaties naar een hoger niveau te tillen.