Wat 386 mensen zeggen over Jaspers
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het is voor ons een soort van traditie geworden om tijdens de restaurantweek bij Jaspers te gaan eten. Ook dit jaar was het eten een plaatje om te zien en smaakte het ook weer fantastisch. Er wordt lekker brood met krokante korst geserveerd en dit wordt ook regelmatig aangevuld. Van binnenkomst tot vertrek voel je j...
Lees hele reviewHet is voor ons een soort van traditie geworden om tijdens de restaurantweek bij Jaspers te gaan eten. Ook dit jaar was het eten een plaatje om te zien en smaakte het ook weer fantastisch. Er wordt lekker brood met krokante korst geserveerd en dit wordt ook regelmatig aangevuld. Van binnenkomst tot vertrek voel je je welkom door het attente en vriendelijke personeel. Tegenwoordig is het restaurant nog makkelijker te bereiken met het OV, want de metrohalte van de Noord-Zuidlijn ligt op 4 minuten loopafstand.
Voor de derde keer bij Jaspers gegeten en zoals de andere keren was het weer super. Bediening zeer vriendelijk en wat ik even wil vermelden wij kregen gewoon een karafje kraan water, dat stelden we zeer op prijs.
Wij komen zeker terug.
Jaspers presteert het altijd een constante kwaliteit te handhaven.
Verrassende gerechten,subtiele smaakcombinaties en zeer persoonlijke service maken dit tot mijn favoriete resraurant!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Jaspers
Keuken: Mediterraans, Frans
Restaurant Jaspers is gevestigd op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Geniet hier van een de totale beleving van pure gerechten, mooie wijnen en een verrassende sfeer.
Het menu van Restaurant Jaspers verandert om de 14 dagen maar u kunt ook altijd a la carte bestellen. De gerechten worden samengesteld uit verse streekproducten. Ieder bezoek aan restaurant Jaspers is een unieke culinaire belevenis.
De bijzondere open keuken van restaurant Jaspers is het pronkstuk van het restaurant. Hier laat de chef zijn technieken zien. Er is een bijpassend wijnarrangement samengesteld om de voortreffelijke smaakcombinaties naar een hoger niveau te tillen.