Wat 386 mensen zeggen over Jaspers
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Uitstekend, alles met veel liefde en zorg bereid en dat proef je terug in het eten. Als hoofdgerecht een soort sucadelapje (draadjesvlees). Ik heb begrepen dat de bereiding bij elkaar vijf tot zes dagen duurt.
Uiteindelijk heb je zo'n lekker stukje vlees op je bord, wat heel mals en zacht is, maar krachtig van smaa...
Uitstekend, alles met veel liefde en zorg bereid en dat proef je terug in het eten. Als hoofdgerecht een soort sucadelapje (draadjesvlees). Ik heb begrepen dat de bereiding bij elkaar vijf tot zes dagen duurt.
Uiteindelijk heb je zo'n lekker stukje vlees op je bord, wat heel mals en zacht is, maar krachtig van smaak. We kregen ook nog een extra tussengerechtje. Bloemkoolsoep, met appelcompote en een stukje gerookte forel. Alles is goed op elkaar afgestemd, qua smaak en structuur.
De sfeer en de bediening ook uitstekend!
Het restaurant is zonder meer te klasseren in de topklasse wat betreft ontvangst, ambiance, bediening en keuken.
Het brood, de olie en boter staan al klaar op tafel. Het (voortreffelijke) brood wordt steeds aangevuld. Aan de bereiding van de gerechten merk je dat hier een topkok achter de kachel staat. De beste cul...
Het restaurant is zonder meer te klasseren in de topklasse wat betreft ontvangst, ambiance, bediening en keuken.
Het brood, de olie en boter staan al klaar op tafel. Het (voortreffelijke) brood wordt steeds aangevuld. Aan de bereiding van de gerechten merk je dat hier een topkok achter de kachel staat. De beste culinaire prestaties van de avond vonden we de lauwwarme oesters in een rijk schuim en de cuisson van de sukade. De wijnober verstaat zijn vak evenals de (vrouwelijke) obers. Allen in onberispelijk zwart gekleed en blijk gevend van een hoog attentieniveau. Prettig is ook dat Jasper bij elke tafel even kort zijn opwachting maakt. Een paar opmerkingen die tot doel hebben een positieve bijdrage te leveren. Het monteren van het bord kan naar mijn idee ingetogener. De veelheid aan opsmuk en smaakjes daarvan kunnen afbreuk doen aan datgene waarom het gaat: het pièce de résistance. Less is more, ook hier. De wijnober zou meer balans kunnen zoeken tussen monoloog en dialoog. Er zijn tenslotte ook gasten met wijnkennis. Overigens niets aan te merken op de wijnkeuze van het wijnarrangement. De prijsstelling daarvan zou overigens iets sympathieker kunnen. Al met al een geslaagde (culinaire) avond. Gaan we terug? Zeer zeker!
Zeer goed eten, vers bereid. Porties vrij ruim, m.n. voor restaurantweek. Service zeer netjes en vriendelijk. Leuk dat er een open keuken is.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Jaspers
Keuken: Mediterraans, Frans
Restaurant Jaspers is gevestigd op de Ceintuurbaan in Amsterdam. Geniet hier van een de totale beleving van pure gerechten, mooie wijnen en een verrassende sfeer.
Het menu van Restaurant Jaspers verandert om de 14 dagen maar u kunt ook altijd a la carte bestellen. De gerechten worden samengesteld uit verse streekproducten. Ieder bezoek aan restaurant Jaspers is een unieke culinaire belevenis.
De bijzondere open keuken van restaurant Jaspers is het pronkstuk van het restaurant. Hier laat de chef zijn technieken zien. Er is een bijpassend wijnarrangement samengesteld om de voortreffelijke smaakcombinaties naar een hoger niveau te tillen.